Ardakaşlar iyi günler diliyorum öncelikle. Benim yaşadığım bir ikilem var. Windows 8 ile Windows 7 arasında gidip geliyorum. Ben yakaşık 2-3 senedir Windows 7 kullanıyorum ve Windows 8'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak alıştığım, çok rahat kullanabildiğim, sorunları olduğunda hemen giderebildiğim bir işletim sistemine alıştım ama Windows 8'e geçmek onu kullanmak istiyorum. Ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kullanan arkadaşlara sorum şu: Nasıl rahat mı? Yani memnun musunuz? Eksileri ve artıları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Birde ücretsiz kullanabileceğim bir site var mı? İndirip bir cd'ye veya flash disk'e takıp format atmak düşüncem. Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.
Windows 8.1, ben eksisini göremedim bugüne kadar. Artılar olarak; daha güncel, daha stabil geldi bana (bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir), ram kullanımı azaldı, boot süresi inanılmaz bir şey, arayüze medeniyet geldi, driver sorunu vs. zaten hiçbir şey yaşamıyorsun. 8.1 varken, -hatta 8.2 çıkacakken- 7'de takılı kalmak şahsi fikrime göre akıllıca değil.
Windows 7 dört yıl eski bir işletim sistemi ve güncel değil. Windows 8 bile eski. Windows 8.1 64 Bit en iyisi olacaktır. Fosil gibi bir noktada durup kalmayın. Yeniliğe açık olun.