Wiwndows 8, Windows 7 çelişkisi

Jok

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ardakaşlar iyi günler diliyorum öncelikle. Benim yaşadığım bir ikilem var. Windows 8 ile Windows 7 arasında gidip geliyorum. Ben yakaşık 2-3 senedir Windows 7 kullanıyorum ve Windows 8'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak alıştığım, çok rahat kullanabildiğim, sorunları olduğunda hemen giderebildiğim bir işletim sistemine alıştım ama Windows 8'e geçmek onu kullanmak istiyorum. Ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kullanan arkadaşlara sorum şu: Nasıl rahat mı? Yani memnun musunuz? Eksileri ve artıları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Birde ücretsiz kullanabileceğim bir site var mı? İndirip bir cd'ye veya flash disk'e takıp format atmak düşüncem. Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler. :)

Windows 8.1, ben eksisini göremedim bugüne kadar. Artılar olarak; daha güncel, daha stabil geldi bana (bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir), ram kullanımı azaldı, boot süresi inanılmaz bir şey, arayüze medeniyet geldi, driver sorunu vs. zaten hiçbir şey yaşamıyorsun. 8.1 varken, -hatta 8.2 çıkacakken- 7'de takılı kalmak şahsi fikrime göre akıllıca değil.:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı