WLAN LAN1 internet ışıkları seri yanıp sönüyor

Taha Işık

Hectopat
Wlan lan1 internet ışıkları taramalı tüfek gibi yanıp sönüyor. Steam indirmesinde normalde benim saniyede 4MB civarı indirmem var fakat bugün 2.8 civarında takılıyor, sürekli düşüp çıkıyor, bir anda 0 oluyor. 1 aydır da ara sıra internet ışığı yeşilden kırmızı oluyor ve modeme restart atana kadar düzelmiyor, kırmızıyken internet gidiyor normal olarak. Destek kaydı oluşturuyorum, saha ekibi santralden binaya kadar gelen kablolara bakmış, bir sıkıntı yok gözüküyor. Ankastreden eve gelen kutuda mı sıkıntı var acaba?

Ekran Alıntısı (2).PNG

Işıklar yanıp sönüyorsa, aktivite var demektir ve bir sorun yoktur. Birden fazla cihaz o ağı kullanabilir, haliyle de bant genişliği paylaşılır. Başka uygulamalar güncelleme yapabilir. Sunucu meşgul olabilir. Bunun gibi çok sebep var. Ben bir sorun göremiyorum. Benim modemim duman çıkarmalıydı sanırım.

st2.png

Wlan lan1 internet ışıkları taramalı tüfek gibi yanıp sönüyor. Steam indirmesinde normalde benim saniyede 4MB civarı indirmem var fakat bugün 2.8 civarında takılıyor, sürekli düşüp çıkıyor, bir anda 0 oluyor. 1 aydır da ara sıra internet ışığı yeşilden kırmızı oluyor ve modeme restart atana kadar düzelmiyor, kırmızıyken internet gidiyor normal olarak. Destek kaydı oluşturuyorum, saha ekibi santralden binaya kadar gelen kablolara bakmış, bir sıkıntı yok gözüküyor. Ankastreden eve gelen kutuda mı sıkıntı var acaba?

Eki Görüntüle 507460
Hocam konuyu hortlatıyorum ama acaba nasıl çözdünüz bende de aynı problem var. Ve kablonet mi kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı