İnceleme WLmouse Beast X Magnezyum Mouse

Şu an onu almanız zor olur, Aliexpressten bakabilirsiniz.

Hocam inceleme için elinize sağlık. Superlight 2 ile bunun arasında kaldım. Bu 4k olan sürümü sorunlu mu? 8k sürümü varken alınabilir mi?

Hocam inceleme için elinize sağlık. Superlight 2 ile bunun arasında kaldım. Bu 4k olan sürümü sorunlu mu? 8k sürümü varken alınabilir mi?
Beast X Max superligth 2'den kasa olarak daha iyi. Hafiflikte 50 altına düşme özelliklede ağır mouse'tan geçiceksen, mouse su gibi oluyor kontrol oranı düşüyor fakat daha hızlı oluyor mouse. Onun dışında ikiside 8000 Hz , GPX2 HERO 2 44K dpi 888 IPS 88G sensör kullanırken Beast X Max 750 IPS 70G 35K dpi sensöre sahip fakat ikisi arasında hissiyat farkı inan yok. Superligth 2 beyaz modelini temiz ellerle kullan yoksa sararma yapar , Beast X Max ise tozlu ortamda kullanma. İkisinin switchide kaliteli biri sert öbürü ise daha hassas.

Açıkçası sırf kasa magnezyum diye 6200 TL verilir mi bana göre hayır , fiyat ve garanti bakımından superligth 2 daha iyi.

Peki hangisinin basış hissiyatı yumuşak? Sarıbsiteden sıfır alacağım iki mousedan birini. 3000 küsur vereceğim. Önerir misiniz?

Peki hangisinin basış hissiyatı yumuşak? Sarıbsiteden sıfır alacağım iki mousedan birini. 3000 küsur vereceğim. Önerir misiniz?
Sert olan Logitech, tactile his veriyor, biraz bundan örnek vermek saçma olucak ama Superligth 2'yi blue switch, Beast X Max 'ı red gibi düşün.

Superligth 2 kaç TL , Beast X Max kaç TL Alcan? İkiside hemen hemen aynı ise Beast X Max , ama fiyat farkı varsa Superligth 2.

Sorunlu değil. Dilersen alabilirsin. Ben de şu an Superlight 2 kullanıyorum. İkisi de iyi fare.

Hocam pardon duzeltiyorum düz Beast X versiyonu 4k olan. Super2 3000TL Beast X 3500. Tuşun yumuşak olması benim için pozitif bir yön.

Beast X mini versiyonunu aldım haziran ayının sonuna doğru. Son 1 aydır sol Click'te çift tıklama sorunu var ara ara yapıyor sinirimi bozuyor Wraith'e geri göndermeyi düşünüyorum fakat bir sorun yok diye geri gönderirlerse diye düşünmüyor da değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…