Wlmouse Beast X Max vs Superlight2

Hocam merhaba bende ikisi arasında kalmıştım. Memnun musunuz bir sıkıntı var mı şu an?

Son güncelleme ile bayağı özellik olarak bayağı ileri taşıdılar yorumunuz hala aynı mı?

Yorumunuz hala aynı mı? Son güncelleme ile özellik olarak bayağı ileri taşıdılar

Son güncelleme özellik olarak bayağı iyi duruma geldi yorumunuz hala aynı mı?

Alınabilir ama ben hala BeastX derim eğer delikli olması sorun değilse. Magnezyum hissiyatı mükemmel. Aradaki sensör farkını hissetmezsin ama o magnezyum kasanın kalitesi ve Coating'i yani kaplaması falan ayrı bir seviye oluyor.

Alınabilir ama ben hala BeastX derim eğer delikli olması sorun değilse. Magnezyum hissiyatı mükemmel. Aradaki sensör farkını hissetmezsin ama o magnezyum kasanın kalitesi ve Coating'i yani kaplaması falan ayrı bir seviye oluyor.
Teşekkür ederim ilk defa deneyeceğim inşallah rahatsız etmez

Hocam merhaba bende ikisi arasında kalmıştım. Memnun musunuz bir sıkıntı var mı şu an?

Son güncelleme ile bayağı özellik olarak bayağı ileri taşıdılar yorumunuz hala aynı mı?

Yorumunuz hala aynı mı? Son güncelleme ile özellik olarak bayağı ileri taşıdılar.

Son güncelleme özellik olarak bayağı iyi duruma geldi yorumunuz hala aynı mı?

Bence çok iyi bir mouse Beats X Max kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok da hafif ve rahat bir mouse 8K iyide çalışıyor.

Hocam neden peki hala herkes Superlight2 kullanıyor e-sporcular falan soru işareti kalıyor aklımda ya.

Adamlar bedava alıyor fareyi. Kötü bir fare değil sonuçta. Ayrıca son tüketici kadar kafayı kırmıyorlar. TenZ bile o kadar laf ediyor Superlight'a. Sonra gidip turnuvada Superlight kullanıyor.
Scroll Click ve malzeme kalitesi yüzünden alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı