WLMouse Beast X Max Wireless alınır mı?

Şu an Logitech GSX kullanıyorum bu arada bu mouse ile boyutu yakın diye biliyorum.

Beast X daha bilindik falan daha iyi gibime geliyor sword X i ilk defa duydum.
Gpx 1 kullanıyorsan upgrade etme bence, bozulana kadar kullan, eğer çift tıklama yaparsa switchlerini değiştirirsin scroll sapıtıyorsa tamir edersin ömürlük fare yap çünkü Gpx'in şuan rakiplerinden geri kalan hiçbir yanı yok.

Gpx 1 kullanıyorsan upgrade etme bence, bozulana kadar kullan, eğer çift tıklama yaparsa switchlerini değiştirirsin scroll sapıtıyorsa tamir edersin ömürlük fare yap çünkü Gpx'in şu an rakiplerinden geri kalan hiçbir yanı yok.

1K Hz falan ya Beast X 8K Hz o yüzden değişmeyi düşünüyorum bir de 2 yıldır falan bunu kullanıyorum skatezlerini yeni değiştim ama 1 hafta bile olmadı. Bir o fareyi bir bunu kullanırım diye düşünüyordum.

1K Hz falan ya Beast X 8K Hz o yüzden değişmeyi düşünüyorum bir de 2 yıldır falan bunu kullanıyorum skatezlerini yeni değiştim ama 1 hafta bile olmadı. Bir o fareyi bir bunu kullanırım diye düşünüyordum.
1000 Hz /8000 Hz muhabbeti yalan, hiçbir esporcu 8000 Hz kullanmıyor, evet biraz daha akıcı hale geliyor fakat aynı oranda hassasiyette düşüyor , tekrardan kendine has dpi ayarlaman lazım, ayrıca o akıcı hale getiriyor dediğime bakma oyunlarda bir etkisi yok.

8000 Hz boş FPS düşüren, şarj yiyen birşeyden başka birşey değildir, oyunların çoğu desteklemiyor bile.

1000 Hz /8000 Hz muhabbeti yalan, hiçbir esporcu 8000 Hz kullanmıyor, evet biraz daha akıcı hale geliyor fakat aynı oranda hassasiyette düşüyor, tekrardan kendine has DPI ayarlaman lazım, ayrıca o akıcı hale getiriyor dediğime bakma oyunlarda bir etkisi yok.

8000 Hz boş FPS düşüren, şarj yiyen bir şeyden başka bir şey değildir, oyunların çoğu desteklemiyor bile.

Alsam mı acaba peki? Değişimli olarak bir onu bir onu kullanırım.

1000 Hz /8000 Hz muhabbeti yalan, hiçbir esporcu 8000 Hz kullanmıyor, evet biraz daha akıcı hale geliyor fakat aynı oranda hassasiyette düşüyor, tekrardan kendine has DPI ayarlaman lazım, ayrıca o akıcı hale getiriyor dediğime bakma oyunlarda bir etkisi yok.

8000 Hz boş FPS düşüren, şarj yiyen bir şeyden başka bir şey değildir, oyunların çoğu desteklemiyor bile.

Ne dersiniz hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı