WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl

kaans0

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-13700H
4050
32GB
Meslek
HARİTA TEKNİKERİ
WLmouse Beast X Pro modeli gözüme hoş ve kaliteli geldi sizce alınır mı? Yoksa parasını hak etmeyen bir mouse mi?
El ölçülerim 18X8.5cm
Tutuş şeklim: Claw grip.
Önerilerinize açığım.

Uzun suredir Wlmouse kullanicisi olarak markayi net oneririm ama Pro modeli ozelinde kullanan arkadaslarimiz var ise daha saglikli analiz ederler.

Uzun suredir Wlmouse kullanicisi olarak markayi net oneririm ama Pro modeli ozelinde kullanan arkadaslarimiz var ise daha saglikli analiz ederler.
Sağolasın hocam pro modeli biraz yeni sanırım benimde dikkatimi falan çekti deneyimi olan arkadaşlar varsa dediğiniz gibi daha iyi olur.

WLmouse Beast X Pro modeli gözüme hoş ve kaliteli geldi sizce alınır mı? Yoksa parasını hak etmeyen bir mouse mi?
El ölçülerim 18X8.5cm
Tutuş şeklim: Claw grip.
Önerilerinize açığım.

Daha elim büyür diyorsan Max daha uygun olur diye dusunuyorum ama aralarinda aman aman bir fark yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025_0403_021407.jpg
    Screenshot_2025_0403_021407.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam elim büyümez daha ya büyüse de sorun olacağını sanmıyorum.

Alabilirsiniz o zaman, cok guzel bir mouse hem estetik olarak hem de performans olarak. Fiyatinin yuksek olmasinin sebebi kasasinin magnezyum olmasi, zaten o mouse un cilvesi magnezyum olmasi. Ayrica eliniz terliyorsa bayağı rahatlatir bu mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsiniz o zaman cok guzel bir mouse hem estetik olarak hem de performans olarak. Fiyatinin yuksek olmasinin sebebi kasasinin magnezyum olmasi zaten o mouse un cilvesi magnezyum olmasi ayrica eliniz terliyorsa bayağı rahatlatir bu mouse.

Evet hocam el terlemesi oluyor, hocam zaten 1-1.5 haftadır araştırıyorum bayramdan önce sipariş verecektim beyaz rengini elimden kaçtı duruşu falan mükemmel zaten.

Hangilerinin hocam.

Milky White renginin fakat Infinity Blue da güzel duruyor Iqunix EZ63 alacağım uyumlu bir kombinasyon yapmayi dusunuyorum stok tus takimiyla Infinity Blue renk guzel duruyor fakat klavyenin tus takimlarini beyaz renk yapma fikrimde var o senaryoda da Milky White uyumlu oluyor. Daha karar verme asamasindayim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı