- Makaleler
- 15
Hocam tamamiyle dürüst anlatayım.Hissiyat kısmı nasıl hocam, illaki plastik mouse da kullanmışsındır. Aralarındaki farklar neler?
Plastiğe göre oldukça sert bir hissiyatı var, bildiğiniz metal gibi yani.
Oda hafif soğuksa magnezyum kasa da soğuk hissettiriyor ve oldukça güzel hissettirdiğini söyleyebilirim.
Doku olarak inanılmaz derecede 3D yazıcıdan basmışlar gibi hissettirmişti elime ilk aldığımda. Yanılıyor muyum diye merak etmiştim ancak eve özel ders için gelen matematik öğretmenim de “Bunu 3D yazıcıdan mı bastın” deyince bir tek benim öyle hissetmediğimi anladım.
Elimde Fantech Helios II Pro S duruyor. 55 gram, taş gibi sağlam bir mouse. Açıkçası dayanıklılık konusunda onun verdiği güven WLmouse Beast X Pro’dan daha fazla. Hani magnezyumdur, sağlamdır diyorsunuz ama benim mouse kırılmadan önce de ben açıkçası “Bu kırılır mı acaba ya?” gibi bir düşünmüştüm.
Bunun nedeni kasasının çok ince olması olabilir. Üst kasa cidden ince.
Alt kısmı esniyor çünkü alt kısım plastik, magnezyum değil.
Switch’lere bayılıyorum ve hissiyatını seviyorum.
Mouse’a arada sırada bakış atıyorum ve tekrardan aşık oluyorum yani öyle diyeyim. Aslında bi Finalmouse olacaktı elimde karşılaştıracaktım… İleride bi Finalmouse bakacağım gibi mümkünse.
Hocam Maaku diye bir kanal var. O adamla konuştum Scroll tuşunda sorun yaşıyormuş. Main olarak Fenrir Pro ve Beast X Pro Mini kullanıyormuş. Beast X Mini’sini satıp Pro Mini almıştı hatta.Finalmouse çok sakat hocam. Prophecy Tarik alacaktım ben, şansıma güvenemediğim için almadım. QC ciddi anlamda rezalet. WLmouse devam edin bence.
Kanalında bayağı övüyordu ama dün yeni bir video çekeceğini ve yaşadığı sorunları anlatacağını söylüyordu. Finalmouse Sakura da incelemişti hatta ve yine Beast X Pro Mini daha iyi diyordu.
Yine de adam QC konusunda Finalmouse bakılabilir diyor şu an.