WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl
Razer Barracuda Pro beğendiğim bir kulaklık cepte dursun.

Bende düz Barracuda kullanıyorum hocam mikrofona EQ ayarı yapınca gayet güzel olmuştu ses kalitesi falan çok beğendiğim bir kulaklık.

Hocam mouse hakkında da şunu söylemek isterim zaten ön siparişte ve kargo gününü 5 Mayıs yapmışlar 20gün var ve ön sipariş stoğu bir tık daha açılabilirdi bence kendileri de biliyor Türkiye de limited Edition'lar tutuyor.

@kaans0 günaydın. Vantilatör sesi gelmesin diye VoiceMeeter ayarı lazım. Seninkini paylaşır mısın?

Tabii ki hocam eve geçince ayarları atarım.

@Kırık Pena
Hocam EQ ayarını da paylaştım CS2 için ayarladım biraz bilginiz olsun ihtiyacınız olursa kullanırsınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-24 171235.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-24 171235.png
    169 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-04-24 171255.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-24 171255.png
    350,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Hocam bende çok kararsız kaldım siyah mı alsam yoksa blue gem denilen limited ı mı alsam diye sizin bir fikriniz var mı mouse padim spirit of aim beyaz klavye olarak RS6 alacağım uyumu tutturmakta sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam bende çok kararsız kaldım siyah mı alsam yoksa blue gem denilen limited ı mı alsam diye sizin bir fikriniz var mı mouse padim spirit of aim beyaz klavye olarak RS6 alacağım uyumu tutturmakta sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam mesajınızı yeni gördüm limited editon almışsınızdır umarım RS6 da uyum olur hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı