WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl

Yurt dışından bu Mouse'ları getirtebiliyor muyuz ki? CS'deki bazı skinlerin mantığı gibi hoş olmuş konsept.

Bende kararsız kaldım hocam acaba alsam mı diye düşündüm fakat 2. bir 6K vermek zor olur gibi ama yatırım ve koleksiyon açısından bayağı iyi olur.

Yurt dışından bu Mouse'ları getirtebiliyor muyuz ki? CS'deki bazı skinlerin mantığı gibi hoş olmuş konsept.

Hocam WLmouse ona göre fiyat düzenlemesi yapıyor faturada

Şey açısından sordum, normalde yurtdışından ürün almak 1050 TL ile sınırlı falandı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum

Şey açısından sordum, normalde yurt dışından ürün almak 1050 TL ile sınırlı falandı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Doğru hocam 30euro sınırı var fakat WLmouse Türkiye'ye özel 20-30 dolar arası fatura kesiyor ondan dolayı gümrükte sorun olmuyor eğer olursa da vergi alınıyor.

Doğru hocam 30euro sınırı var fakat WLmouse Türkiye'ye özel 20-30 dolar arası fatura kesiyor ondan dolayı gümrükte sorun olmuyor eğer olursa da vergi alınıyor.
Oy, güzelmiş sağ olasın.

Hocam acaba WLmouse yazsam bu sertleştirmiş kasanın, sadece üst kasayı gönderseler ben burada değişim yapmak istesem ne derler acaba?

Ne demek hocam
Şahsen öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum sonuçta özel seriyi satın almanı istiyorlar. Ama istersen mail at, bir şey kaybedilmez.

1800 adet limitli uretilmis bu arada resmi bilgi Bayagi dusuk bir limit numarasi mouse icin.

Şahsen öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum sonuçta özel seriyi satın almanı istiyorlar. Ama istersen mail at, bir şey kaybedilmez.
Bende sonradan düşününce saçma buldum yazdım bakalım ne diyecekler.

Stok bayağı azmış bu arada alınsa ileriye dönük koleksiyon ürünü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…