WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl
Hocam.

Hayırlı olsun hocam, WLmouse sitesine yeni bir desen geldi beni cezbetti aslında beyaz modeli almış olmasaydım kesinlikle almak istediğim bir renk olurdu ve herkese özel desen olarak geliyor bir yapılan diğerleri ile aynı değil desen olarak.

Yurt dışından bu Mouse'ları getirtebiliyor muyuz ki? CS'deki bazı skinlerin mantığı gibi hoş olmuş konsept.

Yeni yapilan tasarim yarismasinda kazanan tasarim bu. Ozel bir surum. İhtiyacım olsaydi kesinlikle bunu alirdim. Hiçbir urunun deseni birbiriyle birebir ayni olmayacak uretim seklinden dolayi. Butcesi yeten kapsin, muhtemelen degerlenir. Boardzy collab da boyleydi.

Bende kararsız kaldım hocam acaba alsam mı diye düşündüm fakat 2. bir 6K vermek zor olur gibi ama yatırım ve koleksiyon açısından bayağı iyi olur.

Yurt dışından bu Mouse'ları getirtebiliyor muyuz ki? CS'deki bazı skinlerin mantığı gibi hoş olmuş konsept.

Hocam WLmouse ona göre fiyat düzenlemesi yapıyor faturada

Bende kararsız kaldım hocam acaba alsam mı diye düşündüm fakat 2. bir 6K vermek zor olur gibi ama yatırım ve koleksiyon açısından bayağı iyi olur.

Hocam WLmouse ona göre fiyat düzenlemesi yapıyor faturada
Şey açısından sordum, normalde yurtdışından ürün almak 1050 TL ile sınırlı falandı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum

Şey açısından sordum, normalde yurt dışından ürün almak 1050 TL ile sınırlı falandı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Doğru hocam 30euro sınırı var fakat WLmouse Türkiye'ye özel 20-30 dolar arası fatura kesiyor ondan dolayı gümrükte sorun olmuyor eğer olursa da vergi alınıyor.

Hocam acaba WLmouse yazsam bu sertleştirmiş kasanın, sadece üst kasayı gönderseler ben burada değişim yapmak istesem ne derler acaba?

Ne demek hocam
Şahsen öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum sonuçta özel seriyi satın almanı istiyorlar. Ama istersen mail at, bir şey kaybedilmez.

Yeni yapilan tasarim yarismasinda kazanan tasarim bu. Ozel bir surum. Ihtiyacim olsaydi kesinlikle bunu alirdim. Hic bir urunun deseni birbiriyle birebir ayni olmayacak uretim seklinden dolayi. Butcesi yeten kapsin, muhtemelen degerlenir. Boardzy collab da boyleydi.
1800 adet limitli uretilmis bu arada resmi bilgi :) Bayagi dusuk bir limit numarasi mouse icin.

Şahsen öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum sonuçta özel seriyi satın almanı istiyorlar. Ama istersen mail at, bir şey kaybedilmez.
Bende sonradan düşününce saçma buldum yazdım bakalım ne diyecekler.

1800 adet limitli uretilmis bu arada resmi bilgi :) bayagi dusuk bir limit numarasi mouse icin.

Stok bayağı azmış bu arada alınsa ileriye dönük koleksiyon ürünü olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı