WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl
Rakam da yanlış gormediysem dogrudan WLmouse'un kendi satis rakamiyla asagi yukari ayni. Bayagi saglam olay.

Ben sipariş geçtim fakat kendi kendime diyorum elinde aynısı var 6.2K vermeye gerek var mı tekrardan iptal etmem mi kararsız kaldım.

Ben sipariş geçtim fakat kendi kendime diyorum elinde aynısı var 6.2K vermeye gerek var mı tekrardan iptal etmem mi kararsız kaldım.

Beyazı açıp kullanmış olmasam iade ederdim hemen.

Beyazı açıp kullanmış olmasam iade ederdim hemen.
Tabi sizin bileceginiz bir konu isin o kismi. Butceyi astigi zamanki can sikintisina deger mi, degmez mi onu kararlastirmak gerekli. Kullanilacak mi, yoksa kapali tutup degerlenmesi mi beklenecek o da diger tarafi olayin.

Tabii sizin bileceginiz bir konu isin o kısmı. Butceyi astigi zamanki can sikintisina deger mi, degmez mi onu kararlastirmak gerekli. Kullanilacak mi, yoksa kapali tutup degerlenmesi mi beklenecek o da diger tarafi olayin.

Aynen hocam yani düşününce kapalı kutu elbet değerlenecek fakat bir öğrenci için bu fiyatlar biraz can sıkıyor elbet.

Aynen hocam yani düşününce kapalı kutu elbet değerlenecek fakat bir öğrenci için bu fiyatlar biraz can sıkıyor elbet.
Uzun sure ciddi anlamda aktif olarak yaptigim limitli urun eski koleksiyoncusu olarak, limitli surum ifadesi goruldugunde gozler nasil donuyor, mantikli dusunme, hesap kitap nasil kaciyor o hissi cok yakin bilirim Ayarlari kacirmamak lazim, hele ki ogrencilik doneminde. Ben cok iyi hatirlarim sirf bi limitli urunu yakalayacagim diye cilgin gibi harcliklari sifirladigimi

Hocam siparişi geçtim bir yandan düşünüyorum ayın 28i kargoya verilecek zaten bana ulaşır 30u yaza da şurada az kaldı parayı kırmaya yakınım şimdi azıcık kredi kartını aşsam bir şey olmaz gibi ya. Bu ay ki asgari ödemem 24K nasıl olacak bu işler emin değilim piyango falan vurmam lazım.

Eğer wlmouse zırt pırt limited edition çıkarmazsa alıp kutusunu açmadan tutman güzel olur. 6k öğrenci için zor olsa da elde edilir, olmadı yakınına 5.5k'ya satarsın. Aklını kemiriyor belli ki, ilgilisisin de. Ben olsam alırdım.

Bitirici cevap gibi geldi resmen hocam ya.

TikTok'da geziniyorum kaç gündür. Wraith'in sattığı ürünlere ilgili çok insan var ve dünya çapında 1800 stok cidden az geldi.

Evet hocam bende aynı şekilde karşılaşıyorum ve dünya çapı olması şaşırttı umarım 1800 stok ile kalır ve değerlenir. Acaba blue gem gelir mi?(aklım CS'ye gidiyor hep)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…