WLmouse Beast X Pro alınır mı?

Bütçe
6500tl
Bu kısmı cok kritik yalniz. Olayi otomatige baglarlarsa hiçbir esprisi kalmaz bir yerden sonra.

Evet, koleksiyon olur bize oyuncak umarız ki zırt pırt çıkarmazlar.

Bu kısmı cok kritik yalniz. Olayi otomatige baglarlarsa hiçbir esprisi kalmaz bir yerden sonra.

Yani önceki versiyonlara bakarsak hocam bunun gibi bir desen geleceğini sanmıyorum fakat bunların işi belli olmaz.

Son düzenleme:

Yani önceki versiyonlara bakarsak hocam bunun gibi bir desen geleceğini sanmıyorum fakat bunların işi belli olmaz.
Bunun gibi desen gelmeyebilir tabi ama siklikla limitli versiyon konseptinden gitmeye karar verirlerse isin ciddiyeti kacar. Su an bile 2 veya 3 olmasi lazim piyasaya surdukleri limitli uretim versiyonlarin.

Bunun gibi desen gelmeyebilir tabii ama siklikla limitli versiyon konseptinden gitmeye karar verirlerse isin ciddiyeti kacar. Su an bile 2 veya 3 olmasi lazim piyasaya surdukleri limitli uretim versiyonlarin.

O kadar bilmiyorum hocam fakat dediğiniz gibi olmalı ki anlamı olsun.

1744445219522.png

Geldi penim paşa

Sağ olasın, umarım sen de kararından memnun kalırsın.

Umarım hocam hakkımızda hayırlısı olsun, mouse pad de soa Speed ve Klasse Longteng arasındayım soa Speed'e bayağı hızlı dediler şu an akfir olarak longteng kullanıyorum ve bayağı iyi geldi bana Speed de gelince deneyeceğim ikisinden birisini kullanırım artık.

Umarım hocam hakkımızda hayırlısı olsun, mouse pad de soa Speed ve Klasse Longteng arasındayım soa Speed'e bayağı hızlı dediler şu an akfir olarak longteng kullanıyorum ve bayağı iyi geldi bana Speed de gelince deneyeceğim ikisinden birisini kullanırım artık.
Klasse'nin ürünü bana iyi gelmiyor. Tam kare değil diye ve tasarım olarak da cafcaflı geldi. Siyah 500x500 soa çok daha hoş bence. İstediğin soa'nın mavi ürünü de hoş

Klasse'nin ürünü bana iyi gelmiyor. Tam kare değil diye ve tasarım olarak da cafcaflı geldi. Siyah 500x500 soa çok daha hoş bence. İstediğin Soa'nın mavi ürünü de hoş.

Ben beyaz versiyonunu aldım hocam klavye de mavi motifler var fakat düz beyaz takımla değiştireceğim ondan dolayı beyaz daha hoş duru masada diye düşündüm. Şu anki mouse pad longteng tiger.
Benim setup da böyle yazın staj sonrası nasipse sadece bir kasa bir monitor ile işi bitireceğim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-12 saat 13.19.32_2d5f44c2.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-12 saat 13.19.32_2d5f44c2.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben beyaz versiyonunu aldım hocam klavye de mavi motifler var fakat düz beyaz takımla değiştireceğim ondan dolayı beyaz daha hoş duru masada diye düşündüm. Şu anki mouse pad longteng tiger.
Benim setup da böyle yazın staj sonrası nasipse sadece bir kasa bir monitor ile işi bitireceğim.
Benim sistem de şu anlık böyle. Kayıt alıp durduğum için yeni hdd ve kablosuz kulaklık almam lazım. Masadaki mouse pad xrades 120x60'lık ideal bir mousepad. Öyle mouse'u mevlana yapmasa da güzel. Yine de siyah 500x500 soa alacağım yakın zamanda.

Dosya Ekleri

• 1744465560590.png
    1744465560590.png
    371 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Geri
Yukarı