WLmouse sitesi gümrük vergisi alıyor mu?

xNEOSz

Femtopat
Daha fazla  
Beast X mini Pro adlı fareyi almak istiyorum. Wraith sitesinden kargoyla birlikte yaklaşık 7000 TL olan bu mouse kendi orijinal sitesinde yaklaşık 6000 TL'ye denk geliyor. Ben de bu yüzden orijinal sitesinden almayı düşündüm fakat 152 dolar gibi bir fiyat odedikten sonra kargoda benden herhangi bir gümrük vergisi vb talep ederler mi? Daha önce benim gibi yapanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adamlar yurt dışında kazandıkları ödülleri bile alamıyor gümrüğe takılıyor, senin kıçı kırık mouse nasıl gelecek,

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-08-06 at 09-35-50 Yurtdışından Ürün Getirme Sınırı ve Vergi Güncelemesi - 2025...png
    Screenshot 2025-08-06 at 09-35-50 Yurtdışından Ürün Getirme Sınırı ve Vergi Güncelemesi - 2025...png
    22,4 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaslar wlmouse bana mail attı adamlar yurtdısına gonderirken urunu 30 dolar altı diye belirtip gonderiyorlarmıs bu yuzden diger ulkelerde ekstra vergi odemiyormussunuz fakat türkiyede vergi ve gümrük işleri sıkı oldugu için türkiyeye gönderim sağlamıyorlarmıs yani sorunun cevabı illa ki wraithden almanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı