Razer'ı eledim o zaman.
Gpx2 eleştirilerini ben de çok gördüm malzeme kalitesi hakkında fakat o kadar çok satılıyor ve kullanılıyorki. wlmouse'dan çekinme sebebim logitech gibi iadesi yok, garanti konusu da çok uğraştırıyor. 1.5 sene sonra bozulsa bile ne olacak bilmiyorum. Birde swordx'in de scroll'u hakkında eleştiriler gördüm.
Set veya marka konusuna hiç takılmam. Sadece o kadar para vereceğim hem hakkını versin hem de ilk aldığımda sorun varsa iade, sonrasında sorun çıkarsa da garantisi sağlam olsun istiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Razer viper v3 pro'yu da biliyorum fakat bütçemi çok aşıyor.
Hiç delikli kullanmadım açıkçası, deneme şansı da yok çünkü iade yok. Farklı öneriniz var mıdır gpx2 yerine?
Yazdığım şeyi baştan yazıyorum ne hikmetse yazarken mesaj silindi.
Logitech şekil olarak güvenli seçim, zaten mouse şeklini dizayn ederken profesyonel oyunculara danisiyorlar ve ona göre dizayn ediyorlar Logitech'in sevdiğim yanı bu fakat mouse'un eksi yönleride var, artiriayla kisada ozetliyim karar verirsin.
Artıları
*Shape: bence şekli kusursuz bir mouse.
*Sensör-performans: piyasaya 2000hz 500 IPS 40G başladı sonrada geliştirip 888 IPS 88G 8000hz,.tepkime süresi olarak en dusuklerinden zaten.
*Şarj süresi:95 saat çok uzun bir süre .
Eksileri
*Skatez: Defult skatezleri çok kötü hemen değiştirmen lazım
Yan butonları: Gevşek hissettiriyor
Nötr
*Switch: kullandığı switchler sağlam çift tıklama sorunlu değil fakat hissiyat olarak begenende begenmeyende var (subjektif)
*Malzemeler kalitesi: Bayilmadim fakat iğrenç diyemem, magnezyum, Karbonfiber dışında hemen hemen hepsi aynı hikâye.
Ağırlık: Aslında 60 gram gayet ideal fakat piyasada 40 gram mouselar bulunmakta .
Sword X , Pulsar ve Logitech'ten daha üstün bir mouse .