WLmouse Sword X vs GPX2 vs DAV3Pro

Bütçe
6000

marvexy

Femtopat
Daha fazla  
WLmouse Sword X vs GPX2 vs DAV3Pro.

Sizce hangisi ve neden? Bütçe maksimum 6k, başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

Tutuş: Palm, şu anda DAV2 Mini kullanıyorum.

GPX 2 derken Dex'ten bahsediyorsunuz muhtemelen.
Sword X alırdım. Malzeme kalitesi, 8K dongle ve düşük gecikme değerine sahip. Bilinen bir sıkıntısı yok.

Dex malzeme kalitesi olarak en kötüsü aralarında. Ayrıca scroll click olarak sıkıntılı. Scroll click için koyulan switch markasız ve dandik.

Razer ise 1K dongle ile geliyor.

Set yapılmadığı sürece bilindik markaları tercih etmeye gerek yok.

WLmouse Sword X vs GPX2 vs DAV3Pro.

Sizce hangisi ve neden? Bütçe maksimum 6k, başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

Tutuş: Palm, şu anda DAV2 Mini kullanıyorum.
Dav 3 pro hariç hepsi, dav3'ten dav 3 proya geçtim, yine scrool wheel ile karşılaştım shapeine bayılıyorum fakat kaliteli değil işte yapcak bişey yok ayrıca 1000 Hz destekliyor yüksek Hz değerlerini görmek için dongle alman lazım oda TR'de satılmıyor. G pro x 2 ve Sword X'te öyle bir sorun yok.

Ben G pro X2 ve Sword X arasından Sword X'i seçerdim, bazı insanlar wl mouse'un delikli yapisinı beğenmiyor hissiyat ve tozlanmadan dolayı onu belirteyim.

GPX 2 derken Dex'ten bahsediyorsunuz muhtemelen.
Sword X alırdım. Malzeme kalitesi, 8K dongle ve düşük gecikme değerine sahip. Bilinen bir sıkıntısı yok.

Dex malzeme kalitesi olarak en kötüsü aralarında. Ayrıca scroll click olarak sıkıntılı. Scroll click için koyulan switch markasız ve dandik.

Razer ise 1K dongle ile geliyor.

Set yapılmadığı sürece bilindik markaları tercih etmeye gerek yok.
Razer'ı eledim o zaman.

Gpx2 eleştirilerini ben de çok gördüm malzeme kalitesi hakkında fakat o kadar çok satılıyor ve kullanılıyorki. wlmouse'dan çekinme sebebim logitech gibi iadesi yok, garanti konusu da çok uğraştırıyor. 1.5 sene sonra bozulsa bile ne olacak bilmiyorum. Birde swordx'in de scroll'u hakkında eleştiriler gördüm.

Set veya marka konusuna hiç takılmam. Sadece o kadar para vereceğim hem hakkını versin hem de ilk aldığımda sorun varsa iade, sonrasında sorun çıkarsa da garantisi sağlam olsun istiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Razer viper v3 pro'yu da biliyorum fakat bütçemi çok aşıyor.

Dav 3 pro hariç hepsi, dav3'ten dav 3 proya geçtim, yine scrool wheel ile karşılaştım shapeine bayılıyorum fakat kaliteli değil işte yapcak bişey yok ayrıca 1000 Hz destekliyor yüksek Hz değerlerini görmek için dongle alman lazım oda TR'de satılmıyor. G pro x 2 ve Sword X'te öyle bir sorun yok.

Ben G pro X2 ve Sword X arasından Sword X'i seçerdim, bazı insanlar wl mouse'un delikli yapisinı beğenmiyor hissiyat ve tozlanmadan dolayı onu belirteyim.
Hiç delikli kullanmadım açıkçası, deneme şansı da yok çünkü iade yok. Farklı öneriniz var mıdır gpx2 yerine?

Razer'ı eledim o zaman.

Gpx2 eleştirilerini ben de çok gördüm malzeme kalitesi hakkında fakat o kadar çok satılıyor ve kullanılıyorki. wlmouse'dan çekinme sebebim logitech gibi iadesi yok, garanti konusu da çok uğraştırıyor. 1.5 sene sonra bozulsa bile ne olacak bilmiyorum. Birde swordx'in de scroll'u hakkında eleştiriler gördüm.

Set veya marka konusuna hiç takılmam. Sadece o kadar para vereceğim hem hakkını versin hem de ilk aldığımda sorun varsa iade, sonrasında sorun çıkarsa da garantisi sağlam olsun istiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Razer viper v3 pro'yu da biliyorum fakat bütçemi çok aşıyor.

Hiç delikli kullanmadım açıkçası, deneme şansı da yok çünkü iade yok. Farklı öneriniz var mıdır gpx2 yerine?
Yazdığım şeyi baştan yazıyorum ne hikmetse yazarken mesaj silindi.

Logitech şekil olarak güvenli seçim, zaten mouse şeklini dizayn ederken profesyonel oyunculara danisiyorlar ve ona göre dizayn ediyorlar Logitech'in sevdiğim yanı bu fakat mouse'un eksi yönleride var, artiriayla kisada ozetliyim karar verirsin.

Artıları
*Shape: bence şekli kusursuz bir mouse.
*Sensör-performans: piyasaya 2000hz 500 IPS 40G başladı sonrada geliştirip 888 IPS 88G 8000hz,.tepkime süresi olarak en dusuklerinden zaten.
*Şarj süresi:95 saat çok uzun bir süre .

Eksileri
*Skatez: Defult skatezleri çok kötü hemen değiştirmen lazım
Yan butonları: Gevşek hissettiriyor

Nötr
*Switch: kullandığı switchler sağlam çift tıklama sorunlu değil fakat hissiyat olarak begenende begenmeyende var (subjektif)

*Malzemeler kalitesi: Bayilmadim fakat iğrenç diyemem, magnezyum, Karbonfiber dışında hemen hemen hepsi aynı hikâye.

Ağırlık: Aslında 60 gram gayet ideal fakat piyasada 40 gram mouselar bulunmakta .

Sword X , Pulsar ve Logitech'ten daha üstün bir mouse .

Yazdığım şeyi baştan yazıyorum ne hikmetse yazarken mesaj silindi.

Logitech şekil olarak güvenli seçim, zaten mouse şeklini dizayn ederken profesyonel oyunculara danisiyorlar ve ona göre dizayn ediyorlar Logitech'in sevdiğim yanı bu fakat farenin eksi yönleride var, artiriayla kisada özetleyeyim karar verirsin.

Artıları.
*Shape: Bence şekli kusursuz bir mouse.
*Sensör-performans: Piyasaya 2000Hz 500 IPS 40G başladı sonra da geliştirip 888 IPS 88g 8000Hz. Tepkime süresi olarak en dusuklerinden zaten.
*Şarj süresi: 95 saat çok uzun bir süre.

Eksileri.
*Skatez: Defult skatezleri çok kötü hemen değiştirmen lazım.
Yan butonları: Gevşek hissettiriyor.

Nötr.
*Switch: Kullandığı switchler sağlam çift tıklama sorunlu değil fakat hissiyat olarak begenende begenmeyende var (subjektif)

*Malzemeler kalitesi: Bayilmadim fakat iğrenç diyemem, magnezyum, karbonfiber dışında hemen hemen hepsi aynı hikâye.

Ağırlık: Aslında 60 gram gayet ideal fakat piyasada 40 gram fareler bulunmakta.

Sword X, Pulsar ve Logitech'ten daha üstün bir mouse.

Ben Logitech'e daha yakınım fakat o kadar kötülediler ki kalitesini, alternatif arayışına girdim. Marka takıntım yok ama iade garanti işleri yüzünden Wraith'e yönelmek istemiyorum. Teşekkürler vakit ayırdığınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı