WLmouse Sword X vs GPX2 vs DAV3Pro

Bütçe
6000
Ben Logitech'e daha yakınım fakat o kadar kötülediler ki kalitesini, alternatif arayışına girdim. Marka takıntım yok ama iade garanti işleri yüzünden Wraith'e yönelmek istemiyorum. Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
Wraith iade konusunda en berbatlardan diyebilirim evet fakat sorun olursa ilgilenirler diye düşünüyorum garantileri o kadar berbat değil.

Ben Logitech'e daha yakınım fakat o kadar kötülediler ki kalitesini, alternatif arayışına girdim. Marka takıntım yok ama iade garanti işleri yüzünden Wraith'e yönelmek istemiyorum. Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
GPX2'in malzeme kalitesi inanılmaz kötü değil fakat o fiyatta daha iyisi olabilirdi. O bütçelere çıkılıyorsa GPX2'de üzmez fakat Sword X daha premium hissettiriyor.

GPX2'in malzeme kalitesi inanılmaz kötü değil fakat o fiyatta daha iyisi olabilirdi. O bütçelere çıkılıyorsa GPX2'de üzmez fakat Sword X daha premium hissettiriyor.
Kutu içeriği ve malzeme kalitesi olarak şüphem yok ama bozulduktan sonra 2-3 ay garanti beklemek istemiyorum hocam.

Wraith iade konusunda en berbatlardan diyebilirim evet fakat sorun olursa ilgilenirler diye düşünüyorum garantileri o kadar berbat değil.
İade direkt yok, garanti için de çok uğraştırıyorlar form var birsürü belge vs. birde uzun süre bekleme olayı..

Razer malzeme kalitesi olarak iğrenç bir firma benim sana önerim WLmouse tercih etmen olacaktır malzeme kaliteli ve premium hissetirmesi açısından ve teknik özellikler açısındanda çok iyi iş çıkarıyor.

Razer malzeme kalitesi olarak iğrenç bir firma benim sana önerim WLmouse tercih etmen olacaktır malzeme kaliteli ve premium hissetirmesi açısından ve teknik özellikler açısındanda çok iyi iş çıkarıyor.
viper v3 pro 6k olsa alırdım.

wlmouse konusunda ise diğer soru işaretlerim can sıkıyor maalesef

Sizde DeX varmış mesela, artıları eksileri nedir sizce? Memnun musunuz?

Teknik özellik ve shape olarak çok memnunum malzeme kalitesi de kötü değil ama dediğim gibi daha iyi olabilirdi. Yanlarını sıktığımda ne bir esneklik ne de gıcırdama sesi ile karşılaşıyorum yani herhangi bir qc sorunu yok sadece yüzeyi Zowie'lerdeki gibi parlak kaplama olabilirdi. DeX 5.000 TL bandında olsa tadından yenmezdi fakat böyle de fiyatını hak ediyor bence. Sonuçta Logitech marka mouse alıyoruz ve sıkça profesyonel arenalarda bu fareyi görüyoruz. İkinci el piyasası da hızlı dönüyor ilerde elinizden çabuk da çıkarabilirsiniz hiçbir zaman ölmez.

Garanti konusunda sıkıntı yaşayabilme ihtimalini dert etmezseniz Sword X. Yoksa DeathAdder V3 Pro derim. 8KHz destekleyip desteklememesi çok mühim değil. Birincisi daha fazla CPU tüketiyor ikincisi çoğu oyun halen desteklemiyor bile üçüncüsü 1KHz ve 8KHz arasındaki farkı hissedemezsin bile. Malzeme kalitesi vs. denmiş fakat DAV3 kullanıcısı olarak malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.

Garanti konusunda sıkıntı yaşayabilme ihtimalini dert etmezseniz Sword X. Yoksa DeathAdder V3 Pro derim. 8KHz destekleyip desteklememesi çok mühim değil. Birincisi daha fazla CPU tüketiyor ikincisi çoğu oyun halen desteklemiyor bile üçüncüsü 1KHz ve 8KHz arasındaki farkı hissedemezsin bile. Malzeme kalitesi vs. denmiş fakat DAV3 kullanıcısı olarak malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.
1 sene dav 3 kullandım scroll ile karşılaştım, ondan sonra dav 3 pro aldım ondada karşılaştım. Ben shapeine bayılıyorum fakat vazgeçmek zorunda kaldım, mouseun direk kronik sorunuymus , web'de gezinemiyordum bir süre sonra. Dav 3 pro ve vv2 pro'da bu sorunlar var geriye VV3 pro kalıyor Razer'ın düzgün mouse'u onunda ederi en fazla 6000 TL. Gpx 2 ile aralarında 3200-3400 TL fark oluyor asla ve asla değmez hatta shape olarak gpx 2 daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı