D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 25 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, görev yöneticisinde WMI Provide CPU'yu fazla kullanıyordu ve ben de olay görüntüleyicisine baktım ve orada bir sürü hata var. Bunlar nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Merhaba arkadaşlar, görev yöneticisinde WMI Provide CPU'yu fazla kullanıyordu ve ben de olay görüntüleyicisine baktım ve orada bir sürü hata var. Bunlar nedir?
balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #2 WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 25 Mart 2021 #3 Hocam ben bu hataları soruyorum neden oluyor diye? Artı 0 Eksi