emreonbasi16 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #1 Görev yöneticisinde "WMI PROVIDER HOST" diye bir şey var ve %20 CPU kullanıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda sürekli böyle bir hata veriyor. Sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
Görev yöneticisinde "WMI PROVIDER HOST" diye bir şey var ve %20 CPU kullanıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda sürekli böyle bir hata veriyor. Sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
Çözüm emreonbasi16 21 Temmuz 2021 AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş.
AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş.
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 20 Temmuz 2021 #2 Bu makaleyi inceleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
KS KS emreonbasi16 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 21 Temmuz 2021 #3 AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş.
sadece ölüler görürr Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 emreonbasi16 dedi: AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatacağız tam olarak yardım eder misin? Artı 0 Eksi
emreonbasi16 dedi: AMD Radeon yazılımının bilgi toplamasını kapattım ve sorunum çözüldü. AMD arka planda bilgi topluyormuş. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatacağız tam olarak yardım eder misin?