k8gersky Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 188 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 İlk açıldığında 2 adet WMI Provider programı çıkıyor. 30 saniye sonra gidiyor ve CPU kullanımı normale dönüyor fakat 30 saniye boyunca bilgisayarı kitliyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
İlk açıldığında 2 adet WMI Provider programı çıkıyor. 30 saniye sonra gidiyor ve CPU kullanımı normale dönüyor fakat 30 saniye boyunca bilgisayarı kitliyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm actanonverba 19 Şubat 2020 WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net
WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 19 Şubat 2020 #2 WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
WMI Provider Host aşırı CPU kullanımı Başlıkta belirttiğim gibi Wmı provider host adlı birşey çok cpu harcıyor, sorun olur mu. Görev yöneticisinden açtım silsem herhangi bir sorun olur mu? www.technopat.net