WO long: Fallen dynasty demosunu nasıl buldunuz?

Mantartabanca

Hectopat
Daha fazla  
Sekiro'yu çok seven biri olarak benzer kafada yapılan WO long demosunu oynadım fakat alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Bir yanım almayı çok istiyor, bir yanım da Sekiro'dan farklı ve eksik kalan bir şeyler var diyor. Siz ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi merak ettim.

Sekiro'yu çok seven biri olarak benzer kafada yapılan WO long demosunu oynadım fakat alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Bir yanım almayı çok istiyor, bir yanım da Sekiro'dan farklı ve eksik kalan bir şeyler var diyor. Siz ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi merak ettim.
Gamepass'te yok mu zaten?

Oyun daha çıkmadı fakat Game Pass'e gelip gelmeyeceğini bilmiyorum hocam. Ondan ziyade biraz oyun hakkındaki fikirleri de merak ettiğim için konuyu açmak istedim.
Hocam oyunun videosunu izledim az once. Ve oyunun cok kotu olduguna karar verdim. Asla oynamayi planlamiyorum. Sekiro'nun yanindan gecemeyecegini dusunuyorum.

2222.JPG

Hocam oyunun videosunu izledim az once. Ve oyunun cok kotu olduguna karar verdim. Asla oynamayi planlamiyorum. Sekiro'nun yanindan gecemeyecegini dusunuyorum.

Eki Görüntüle 1682303

Ben ilk açılışta beğenmedim fakat deflect yapmaya ve birkaç farklı mekaniği bir arada kullanmaya başlayınca çok keyif vermeye başladı. Yalnız ne olduğunu bilmiyorum fakat bir şeyler oturmamış gibi geldi. Bu arada dün ben de izledim bugün denedim oyunu, videodan çok farklı geldi hocam, denemenizi tavsiye ederim.

Ben ilk açılışta beğenmedim fakat deflect yapmaya ve birkaç farklı mekaniği bir arada kullanmaya başlayınca çok keyif vermeye başladı. Yalnız ne olduğunu bilmiyorum fakat bir şeyler oturmamış gibi geldi. Bu arada dün ben de izledim bugün denedim oyunu, videodan çok farklı geldi hocam, denemenizi tavsiye ederim.
20 dakikaya dener, bende fikirlerimi belirtirim. Umarim oyun onyargimi kirar.

Souls severler için yeni bir alternatif olur. Çok çok iyi değil fakat kötü de değil.

20 dakikaya dener, bende fikirlerimi belirtirim. Umarim oyun onyargimi kirar.

Tamamdır hocam. Yalnız bir Sekiro beklentisi ile girmeyin. Onun haricinde oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. 200-300 lira olsa düşünmeden veririm fakat ötesini vermek içimden gelmez.

Souls severler için yeni bir alternatif olur. Çok çok iyi değil fakat kötü de değil.

Ben beğendim oyunu, sadece Sekiro çıtayı çok yukarıya çıkardı.

Tamamdır hocam. Yalnız bir Sekiro beklentisi ile girmeyin. Onun haricinde oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. 200-300 lira olsa düşünmeden veririm fakat ötesini vermek içimden gelmez.

Ben beğendim oyunu, sadece Sekiro çıtayı çok yukarıya çıkardı.
Oyun cok kotu hocam. Oynanacak gibi degil. 20 dakika oynadim daha da oynamam.

Son düzenleme:
Grafikleri bir düzeltmedi şu firma ya halen PS3 oyunu yapıyorlar gibi hissediyorum. Nioh'un aynısı gibi sadece yeni mekanikler eklemişler. Benim hiç ilgimi çekmedi ama gamepassten bir bakın derim çok beğenirseniz satın alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı