WO Mic kullanamıyorum ve neden bilmiyorum. WO Mic dışında telefonumu mikrofon olarak kullanabileceğim herhangi bir uygulama var mıdır?
Benim de deneyimlediğin en kötü program. Ses çok kötü gidiyordu.WO Mic gördüğüm ve deneyimlediğim en iyi program. Bağlantı aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz?
WO Mic gördüğüm ve deneyimlediğim en iyi program. Bağlantı aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz?
Telefonumun ios olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Appstore' da uygulamayı bulamadım.AudioRelay kullanabilirsiniz.
![]()
AudioRelay: Stream audio & mic - Apps on Google Play
Listen to your PC audio, use your phone as a mic or stream audio from your phoneplay.google.com
Güvenlik duvarını kapatmayı dene,Eki Görüntüle 2468295
İnternette biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım.
Telefonumun ios olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Appstore' da uygulamayı bulamadım.
Güvenlik duvarını kapatmayı dene,
Windows güvenlik duvarı veya kullandığın başka bir güvenlik duvarı uygulamasında UDP 60000 bağlantı noktasının engellenip engellenmediğini kontrol et.
Denetim Masası > sistem ve güvenlik > Windows güvenlik duvarı yolunu takip et ve gelişmiş ayarlardan ilgili bağlantı noktasını izin vermeyi dene olmazsa.
Hocam nasıl kontrol edeceğim onu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.