WO Mic haricinde program önerisi

PizzaZ

Centipat
Daha fazla  
WO Mic kullanamıyorum ve neden bilmiyorum. WO Mic dışında telefonumu mikrofon olarak kullanabileceğim herhangi bir uygulama var mıdır?

WO Mic kullanamıyorum ve neden bilmiyorum. WO Mic dışında telefonumu mikrofon olarak kullanabileceğim herhangi bir uygulama var mıdır?

WO Mic gördüğüm ve deneyimlediğim en iyi program. Bağlantı aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz?

WO Mic gördüğüm ve deneyimlediğim en iyi program. Bağlantı aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz?

1744475547670.png

İnternette biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım.

AudioRelay kullanabilirsiniz.

Telefonumun ios olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Appstore' da uygulamayı bulamadım.

Eki Görüntüle 2468295

İnternette biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım.

Telefonumun ios olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Appstore' da uygulamayı bulamadım.
Güvenlik duvarını kapatmayı dene,
windows Güvenlik Duvarı veya kullandığın başka bir güvenlik duvarı uygulamasında UDP 60000 bağlantı noktasının engellenip engellenmediğini kontrol et.
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Güvenlik Duvarı yolunu takip et ve gelişmiş ayarlardan ilgili bağlantı noktasını izin vermeyi dene olmazsa.

Güvenlik duvarını kapatmayı dene,
Windows güvenlik duvarı veya kullandığın başka bir güvenlik duvarı uygulamasında UDP 60000 bağlantı noktasının engellenip engellenmediğini kontrol et.
Denetim Masası > sistem ve güvenlik > Windows güvenlik duvarı yolunu takip et ve gelişmiş ayarlardan ilgili bağlantı noktasını izin vermeyi dene olmazsa.

Hocam nasıl kontrol edeceğim onu.

Hocam nasıl kontrol edeceğim onu.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve
Netsh advfirewall firewall add rule name="UDP 60000"dir = in Action = allow protocol = UDP localport = 60000
Komutunu girin sonra ekran görüntüsünü atın.

One or more Essential parameters were not entered.
Verify the required parameters, and reenter them.

Bunu diyor şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı