SerhatYAGS Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 8 12 Nisan 2020 #1 Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #11 sahankurt dedi: Bu uygulamayı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum sadece Win10 için Driver istiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var driversız hiçbir şekilde çalışmıyor bende kullanıyorum Windows 7 için driver istiyor. Artı 0 Eksi
sahankurt dedi: Bu uygulamayı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum sadece Win10 için Driver istiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var driversız hiçbir şekilde çalışmıyor bende kullanıyorum Windows 7 için driver istiyor.
sahankurt Hectopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 299 Çözümler 3 12 Nisan 2020 #12 Ben kullanırken istemiyordu. Artı 0 Eksi
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #13 sahankurt dedi: Ben kullanırken istemiyordu. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldikten sonra olmuş ola bilir. Artı 0 Eksi
sahankurt dedi: Ben kullanırken istemiyordu. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldikten sonra olmuş ola bilir.
e1950e Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #14 bendeo link i indirdikten sonra wo mic divece geldi ama ses gelmiyor uygulama içinde geliyor ama Artı 0 Eksi