Wolf (Sekiro) vs Leon S. Kennedy

• Konuyu başlatan Yutka46
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 472
Oyun karakterleri de var evrende :D
Direk oyun karakterleri için Superbowl yapacaklardı güya. Ama çok büyük kaos olurdu doğrusu, çizmediklerine şaşırılmamalı. Zaten önceki bölümlerinde de aniden kaybalon çok karakter vardı, şimdi gidip Dante'i filan öldürecek oyun karakteri mi var?

Direk oyun karakterleri için Superbowl yapacaklardı güya. Ama çok büyük kaos olurdu doğrusu, çizmediklerine şaşırılmamalı. Zaten önceki bölümlerinde de aniden kaybalon çok karakter vardı, şimdi gidip Dante'i filan öldürecek oyun karakteri mi var?

Evet hocam bende onu bekliyordum. Asura, Kratos, Dante ve Doom Guy falan. Hatta Death falan hepsi bir arada felaket olurdu.

Plot Armora göre birisine öldürtürlerdi hocam.
Hikaye olarak Vergil ile beraber ölemiyorlar komple. Düşündürücü çok. Bir de hikaye dışı şu durum var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ona göre bir Nerf yedirebilirler hocam. :D Normalde Ghost Rider ve Manhattan da OP karakterlerden birisi ama güzel harcamışlardı. Çok komikti baya güldüm. Dante'nin şeytanlığını alırlar, melek yaparlar. .D

Ona göre bir Nerf yedirebilirler hocam. :D Normalde Ghost Rider ve Manhattan da OP karakterlerden birisi ama güzel harcamışlardı. Çok komikti baya güldüm. Dante'nin şeytanlığını alırlar, melek yaparlar. .D
Ben gıcık kapmıştım doğrusu o duruma. Özellikle kötüler kısmında Sauron'un hemen düşmesi ve yüzük ile Harley Quin'in alması çok tatsızdı. Tabi diyalog ve karakter olarak Sauron kazansa kurgu berbat olurdu ama tatsız işte.

Evet hocam bende onu bekliyordum. Asura, Kratos, Dante ve Doom Guy falan. Hatta Death falan hepsi bir arada felaket olurdu.
Birde Anime karakterlerine de böyle bir şey yapamazlar. Oyunlar için küçük şeyleri azıcık göstermişlerdi. Nintendo karakterleri vardı da :D Anime için de öyle lakin yani Goku'yu Luffy'i Naruto'yu arena da nasıl tutacaklar. Gidip Oscar'ı teklerler.

Birde Anime karakterlerine de böyle bir şey yapamazlar. Oyunlar için küçük şeyleri azıcık göstermişlerdi. Nintendo karakterleri vardı da :D Anime için de öyle lakin yani Goku'yu Luffy'i Naruto'yu arena da nasıl tutacaklar. Gidip Oscar'ı teklerler.
Çok basit birbirlerine adını söylerlerdi o sıra:
Yagami_light.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı