Wolfenstein Alt History Collection 57 TL!

Wolfenstein serisinin bütün oyunlarını kapsayan Wolfenstein alt history Collection, Steam'de yaz indirimiyle beraber 56 TL'ye inmiş durumda. Birkaç indirim dönemdir bu paketi takip ediyordum dip fiyatta, oynamayan ve oynamayı düşünenler bence kaçırmamalı.

Eki Görüntüle 1081947

80 TL ödemiştim :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wolfenstein serisinin bütün oyunlarını kapsayan Wolfenstein alt history Collection, Steam'de yaz indirimiyle beraber 56 TL'ye inmiş durumda. Birkaç indirim dönemdir bu paketi takip ediyordum dip fiyatta, oynamayan ve oynamayı düşünenler bence kaçırmamalı.

Eki Görüntüle 1081947

Hikaye sırası olarak ilk the old Blood'ı oynayın.

Kronolojik sıra olarak seri; The New Order (2014), The Old Blood (2015), II: The New Colossus (2017) ve son oyun da Youngblood (2019) böyle gidiyor. FPS oyun türünde keyifli anlar yaşayacağınız nadir oyun serilerinden birisidir Wolfenstein.
İlk iki oyunun yeri değişmeli.

Game Pass alabilirsiniz onun yerine. Tüm oyunları içeriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı