Çözüldü Wolfenstein "Hz?" Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.OnurCan

Hectopat
Arkadaşlar şu sorunu çözmem için yardım eder misiniz? Wolfenstein oynayacaktım, oyuna girdim bir de ne göreyim. Ekranda "Hz?" yazıyor, oyuna giremiyorum. Bunun çözümü var mı? GTA 3'de de bu sorun oluyor ama önceden oynayabiliyordum.

Sistemim ise şu şekilde:
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 420
  • İşlemci: Intel(R) Core(Tm) i5-3340 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz
  • RAM: 8 GB RAM
  • Bit: 64 Bit
Arkadaşlar yardım edin!
arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın :(
Arkadaşlar sorunumu çözdüm benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümümü söyliyeyim: Yerel disk C ' ye girin ve ordan kullanıcılara tıklayın kendi pc nizin adının oldugu klsaöre girin eğer ayarlardan gizli ögeleri göster açık değilse açın ve AppData klasörüne girin ve Local klasörüne girin oradan id Software ye girin sonra wolfsp base ve wolf adlı metine girin buradanda seta r_customHeight adlı yazıyı bulup kendi pc nizin çözünürlüğünün 2. rakamını yazın mesela 1024 768 benimki mesela ben burdan 2. yani 768 i buraya yazdım sonra hemen altındaki customWidth yazan yere kendi çözünürlüğünüzün 1.rakamlarını yazın ben 1024 yazdım fullscren e ise 0 yazın ve fullscren in altındaki Display refresh e ise 60 yazın sonra oyuna girin iyi oyunlar :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı