Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 30 Aralık 2020 #1 Oyunu alıp indirdim. Açtığımda ise direkt bu sorunla karşılaştım. Çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı? Yoksa iade edeceğim. Dosya Ekleri resim_2020-12-30_194430.png 122 KB · Görüntüleme: 144
Oyunu alıp indirdim. Açtığımda ise direkt bu sorunla karşılaştım. Çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı? Yoksa iade edeceğim.
KS KS Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 30 Aralık 2020 #11 körbiginar dedi: Sürücüleriniz güncel mi hocam? Bunun dışında sanırım benim de yardımlarım sona eriyor. Genişletmek için tıkla... En son sürüm driver ile denedim olmadı. Bir önceki sürüme getirip denedim yine olmadı. Yardımların için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Sürücüleriniz güncel mi hocam? Bunun dışında sanırım benim de yardımlarım sona eriyor. Genişletmek için tıkla... En son sürüm driver ile denedim olmadı. Bir önceki sürüme getirip denedim yine olmadı. Yardımların için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.