Wolfenstein II: The New colossus PC'de tekme atma nasıl yapılıyor?

THEBESTMAN

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Grafiker - Kurgu
Arkadaşlar iki videodaki özelliği nasıl yapabiliriz PC'de anlamadım birçok yere baktım bulamadım yapabilen varsa PC'de klavyede hangi tuşla yapılıyorsa söyleyebilir misiniz?
Biri tekme atma biri de mekanik ayaklar var onları nasıl açılıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Mekanik ayak güncellemesini oyunun ilerleyen bölümünde alacaksın. Başlarda yok.
Önüne 3 seçenek gelecek; uzun ayaklar, tekme atma ve 3 numara neydi hatırlamıyorum. Birisini seçip devam edeceksin. Hangisini seçtiysen onun özel hareketini yapabiliyorsun. Ben uzun ayakları seçmiştim.
Düzeltme:
Oyunu tekrar kurup oynamanın tam sırası sanırım :)

Mekanik ayak güncellemesini oyunun ilerleyen bölümünde alacaksın. Başlarda yok.
Önüne 3 seçenek gelecek; uzun ayaklar, tekme atma ve 3 numara neydi hatırlamıyorum. Birisini seçip devam edeceksin. Hangisini seçtiysen onun özel hareketini yapabiliyorsun. Ben uzun ayakları seçmiştim.
Düzeltme:
Oyunu tekrar kurup oynamanın tam sırası sanırım :)
Hacı kafayı kestiler ya bölümde hatırlıyorsundur orayı orada birşey sormadı sadece orada takılacak ekipmanları gösteriyorlr ama birşey seçtirmedi ki bize tekrar seçme yada kapıyı kırma şansımız yok bu bi bbölümde takıldık bu oynadıkları bölümün 3-4 bölüm ilersinde kapı kırma gerekiyor onu nasıl yapacağız? :) Teşekkür ederim cevap için.

Hacı kafayı kestiler ya bölümde hatırlıyorsundur orayı orada birşey sormadı sadece orada takılacak ekipmanları gösteriyorlr ama birşey seçtirmedi ki bize tekrar seçme yada kapıyı kırma şansımız yok bu bi bbölümde takıldık bu oynadıkları bölümün 3-4 bölüm ilersinde kapı kırma gerekiyor onu nasıl yapacağız? :) Teşekkür ederim cevap için.

Kafa suyun içindeyken seçim yapman gerekiyor ya, işte o bölümde gözünle seçmeni istiyorlardı.
VİDEO ekinde gösteriyor.
Zıplayıp kırma işi sanırım zıpladıktan sonra eğilme ya da tekrar zıplamaya basmaktı

Kafa suyun içindeyken seçim yapman gerekiyor ya, işte o bölümde gözünle seçmeni istiyorlardı.
VİDEO ekinde gösteriyor.
Zıplayıp kırma işi sanırım zıpladıktan sonra eğilme ya da tekrar zıplamaya basmaktı.

Biz zıplayıp kırabililiyor ama ya da eğilip yatıp bir yerden geçebiliyoruz ama takıldığım bu bölümde dostum kapıyı kırmamız lazım videolardaki aynı durum var yani başka alternatif yok mu acaba? :)

Biz zıplayıp kırabililiyor ama ya da eğilip yatıp bir yerden geçebiliyoruz ama takıldığım bu bölümde dostum kapıyı kırmamız lazım videolardaki aynı durum var yani başka alternatif yok mu acaba? :)
Aldığın silahlardan birinin metali eritme özelliği vardı, belki o bölümdür. :\ Hatırlamıyorum orayı şu an

Aldığın silahlardan birinin metali eritme özelliği vardı, belki o bölümdür. :\ Hatırlamıyorum orayı şu an
burası bak dostum burada takıldık

burası bak dostum burada takıldık

Kaçıncı dakikasında? çok uzun video

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı