Youngblood CO-OP bir oyun. Ve hayır, o Wolfenstein değil. O Wolfenstein RPG.Skill puanlarıyla çift silah tutma açılır mı hiç aga? Ha tabii bir arkadaşın varsa eminim mükemmel olur. 2. soruna gelirsek, DLC'nin adı ne.
Şöyle yazıyor:
Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass
Şimdi farkettim bir de Digital Deluxe Edition şeklinde bir satın alma var. Ben hiçbir DLC almamıştım. Bir önceki indirimde oyunu 26 liraya tek şekilde almıştım. Link atayım daha kolay olsun:
America, 1961. The assassination of Nazi General Deathshead was a short-lived victory. The Nazis maintain their stranglehold on the world. You are BJ Blazkowicz, aka “Terror-Billy,” member of the Resistance, scourge of the Nazi empire, and humanity’s last hope for liberty.
Serisi derken aslında sadece Wolfenstein the New Order ve Wolfenstein the New Colossus'uu almayı planlıyorum. Biri (Wolfenstein the Old Blood) ve diğeri de senaryoyla hiçbir alakası olmayan bir CO-OP oyunmuş (Wolfenstein Youngblood) tabii denilene göre. Sizce alınır mı? Toplam 50TL gibi bir fiyata geliyor birincisi ve ikincisi.
Kötü bir oyun serisi değil. Sadece sizin sevip sevmemenizle alakalı bir durum. Bunu anlamanın en iyi yolu bir kaç bölüm oynayıp hikayeye dalmak. Bence indirimlerde New Order deneyin.
Biraz konu hortlatmak olacak ama bir sorum var sizce Wolfenstein serisini klavye + mouse ile mi oynamalıyım? Gamepad ile mi oynamılıyım? Genelde çoğu FPS oyununu gamepad ile oynamak işkencedir sadece şansımı denemek istedim.
Biraz konu hortlatmak olacak ama bir sorum var sizce Wolfenstein serisini klavye + mouse ile mi oynamalıyım? Gamepad ile mi oynamılıyım? Genelde çoğu FPS oyununu gamepad ile oynamak işkencedir sadece şansımı denemek istedim.