Wolfenstein serisi alınır mı?

Youngblood CO-OP bir oyun. Ve hayır, o Wolfenstein değil. O Wolfenstein RPG.Skill puanlarıyla çift silah tutma açılır mı hiç aga? Ha tabii bir arkadaşın varsa eminim mükemmel olur. 2. soruna gelirsek, DLC'nin adı ne.
Şöyle yazıyor:
Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass

Şimdi farkettim bir de Digital Deluxe Edition şeklinde bir satın alma var. Ben hiçbir DLC almamıştım. Bir önceki indirimde oyunu 26 liraya tek şekilde almıştım. Link atayım daha kolay olsun:

İşin tuhaf yanıdır ki The Old Blood çıkacağı zamanlar DLC diye geçiyordu. Oyun DLC dışı farklı bir seri olarak satışa sunuldu.

Serisi derken aslında sadece Wolfenstein the New Order ve Wolfenstein the New Colossus'uu almayı planlıyorum. Biri (Wolfenstein the Old Blood) ve diğeri de senaryoyla hiçbir alakası olmayan bir CO-OP oyunmuş (Wolfenstein Youngblood) tabii denilene göre. Sizce alınır mı? Toplam 50TL gibi bir fiyata geliyor birincisi ve ikincisi.
Yani o fiyata alınabilir ama genel olarak kötü bi oyun serisi bence.

Biraz konu hortlatmak olacak ama bir sorum var sizce Wolfenstein serisini klavye + mouse ile mi oynamalıyım? Gamepad ile mi oynamılıyım? Genelde çoğu FPS oyununu gamepad ile oynamak işkencedir sadece şansımı denemek istedim.

Biraz konu hortlatmak olacak ama bir sorum var sizce Wolfenstein serisini klavye + mouse ile mi oynamalıyım? Gamepad ile mi oynamılıyım? Genelde çoğu FPS oyununu gamepad ile oynamak işkencedir sadece şansımı denemek istedim.

Bunun da işkence hocam. Boş verin hortlasın herkes alınabilecek bir oyun serisi olduğunu öğrensin :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı