Wolfenstein serisi sırası

Daha fazla  
Arkadaşlar, Wolfenstein The New Order'ı az önce bitirdim ama şunu öğrendim: Old Blood ne kadar sonra çıkmış olsa da hikayenin öncesini anlatıyor. Direkt 2. oyuna geçersem çok bir şey kaçırmış olur muyum? Ayrıca Wolfenstein: Youngblood ile Wolfenstein: Cyberpilot arasındaki fark nedir? Hikayenin devamı mı yoksa ayrı bir oyun mu? Spoiler vermesiniz sevinirim. :)

Arkadaşlar, Wolfenstein the New Order'ı az önce bitirdim ama şunu öğrendim: Old blood ne kadar sonra çıkmış olsa da hikayenin öncesini anlatıyor. Direkt 2. oyuna geçersem çok bir şey kaçırmış olur muyum? Ayrıca Wolfenstein: Youngblood ile Wolfenstein: Cyberpilot arasındaki fark nedir? Hikayenin devamı mı yoksa ayrı bir oyun mu? Spoiler vermesiniz sevinirim. :)

Old Blood'u oynamadan the New Colossus'a geçtim ben, kaçırılacak bir şey yok. Youngblood 2. oyunun devamı. Cyberpilot ise çok saçma olmasıyla beraber hikayeyle alakası yok, bomboş bir VR oyunu :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı