Wolfenstein The New Order ''Api-ms-win-core-processtopology-obsolete-l1-1-0.dll''hatası

Abdllh11

Hectopat
Makaleler
1
RAM
8 GB
Ekran kartı
Radeon R7 240
Anakart
ASROCK N68C-S UCC
İşlemci
Athlon II X2 250
Merhaba, Epic Games'ten Wolfenstein The New Order'ı indirdim. Fakat oyun api-ms-win-core-processtopology-obsolete-l1-1-0.dll hatası verdi, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

dll hatası.png

API hataları genelde güncel olmayan işletim sistemlerinde meydana geliyor. Bu şekilde de çözülmediyse başka nasıl çözülebileceği hakkında pek bir fikrim yok. Olmazsa bu dosyayı barındıran başka bir Windows 7 sistemden aynı dosyayı alıp deneyebilirsiniz. Tabii bu işlemden sonra farklı bir API hatası alıp almayacağınız kesin değil.

Normalde oyun Windows 7 destekliyor. Eğer Windows için tüm güncellemeler tam ise fazla seçenek yok gibi.

API hataları genelde güncel olmayan işletim sistemlerinde meydana geliyor. Bu şekilde de çözülmediyse başka nasıl çözülebileceği hakkında pek bir fikrim yok. Olmazsa bu dosyayı barındıran başka bir Windows 7 sistemden aynı dosyayı alıp deneyebilirsiniz. Tabii bu işlemden sonra farklı bir API hatası alıp almayacağınız kesin değil.

Normalde oyun Windows 7 destekliyor. Eğer Windows için tüm güncellemeler tam ise fazla seçenek yok gibi.

Yardımın için teşekkür ederim, buradaki bir rehbere göre Windows'a güncelleme yapmıştım, en iyisi Windows 10'a geçmek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı