Hediye Wolfenstein: The New Order - GOG.com

Çekiliş aslında tek kişilik olacaktı ama arkadaşların da oyun hediye etmesiyle durum biraz değişti. Listenin ilk sırasındaki kazanan ve yedeği ben alıyorum. Konuda belirttiğim şekilde kazanan 3 saat içinde dönmezse yedeğe geçeceğim. 2. kazanan ve yedek @405668'in sorumluluğunda. O nasıl isterse o şekilde verebilir kodu. Kalan kazananla ve yedekle de aynı şekilde @Meymen1907 ilgilenir.

Bu kazanan/yedek dağıtma işi de rastgele. Hediye vermek isteyenleri konuya yazma sırasıyla 1.-2.-3. kazanan/yedek gruplarına verdim. Aşağıda çekiliş sonucu var, oradaki sıralamaya göre yaptım.

@Guthwine hocam geciktik galiba biraz.
Hiç sormayın, çekilişi unutmuşum. Yaptığım çekilişlerin yarısı böyle. Artık şu saatte açıklayacağım yazmasam mı diyorum.

Teşekkürler hocam.
@fermaNga dostum sen de Discord adresini paylaşırsan sana da kodunu ben göndereyim.

Katılıyorum. (3 dakika ile geç kalmışım şimdi düştü mesaj sağlık olsun kazananlara hayır olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…