Hediye Wolfenstein: The New Order - GOG.com

Çekiliş aslında tek kişilik olacaktı ama arkadaşların da oyun hediye etmesiyle durum biraz değişti. Listenin ilk sırasındaki kazanan ve yedeği ben alıyorum. Konuda belirttiğim şekilde kazanan 3 saat içinde dönmezse yedeğe geçeceğim. 2. kazanan ve yedek @405668'in sorumluluğunda. O nasıl isterse o şekilde verebilir kodu. Kalan kazananla ve yedekle de aynı şekilde @Meymen1907 ilgilenir.

Bu kazanan/yedek dağıtma işi de rastgele. Hediye vermek isteyenleri konuya yazma sırasıyla 1.-2.-3. kazanan/yedek gruplarına verdim. Aşağıda çekiliş sonucu var, oradaki sıralamaya göre yaptım.

Hiç sormayın, çekilişi unutmuşum. 😅 yaptığım çekilişlerin yarısı böyle. Artık şu saatte açıklayacağım yazmasam mı diyorum.

Çok sevindim hocam teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@fermaNga maalesef benim yapabileceğim bir şey yok. Konuyu tek kişiye verecek şekilde açtım ve iki arkadaş da dahil olmak istedi. Benim tek yaptığım şey onlar adını da çekiliş yapmak oldu. Ardından çekiliş sonucu mesajında yazdığım gibi kazananları aramızda paylaştırdım. Bunu da oyun hediye edeceklerin konuya yazma sırasına göre yaptım.

Ben kendi kazananıma kodu verdim. @Meymen1907 kendi kazananının dönmesini bekliyor. @405668 belki meşguldür, en son dün bu konudaki mesajını atmış. Müsait olunca kodunu verir. Olmadı canın sağ olsun. Hesabımda 30 liralık kasa var, onu sana veririm.

@Guthwine Anladım hocam, yok yok gerek yok. Sıkıntı yok hocam. Size düşmüyor yani, zorla sizden bir şey alamam. Verilmeyince meraktan sordum sadece, yoksa kimse vermese bile sıkıntı yok.

@Guthwine Anladım hocam, yok yok gerek yok. Sıkıntı yok hocam. Size düşmüyor yani, zorla sizden bir şey alamam. Verilmeyince meraktan sordum sadece, yoksa kimse vermese bile sıkıntı yok.
Zorla verdiğim bir şey değil, konu içinde ufak bir hediye daha verdiğimi düşün. :D Çekiliş kazanıp da kazandığını alamamak gerçekten hayal kırıklığı yaratan bir durum. Ama bunu yaşayacağını sanmıyorum. Dediğim gibi Mete arkadaşımız şu an müsait değildir, en kötü bu akşam hediyeni vereceğini düşünüyorum.

Selamlar, Amazon Prime bu ay Wolfenstein: The New Order vermiş. Bende oyun zaten olduğu için hediye edeyim dedim.
  • Oyunu kod olarak vereceğim. GOG hesabınızdan aktif edeceksiniz.
  • Konudan sonra açılan hesapları çekilişe katmayacağım.
  • Oyun zaten Epic'te bedava olmuştu. Onu kaçıranlar veya oyunu almak isteyenler katılırsa sevinirim.
  • Bugün 20.00'da çekiliş sona erecek. Aksilik olmazsa yine o civarda sonuçları konuda paylaşırım.
  • 1 asıl, 1 yedek kazanan olacak. Asıl kazanan ben sonuçları açıkladıktan sonra 3 saat içinde dönmezse kodu yedeğe vereceğim.
  • Herkese bol şans.

Düzenleme: @405668 de oyun hediye edeceğini söyledi. 2 asıl, 2 yedek kazanan olacak artık.
Düzenleme 2: @Meymen1907 da hediye edecek. 3 asıl, 3 yedek kazanan olacak. Bu gidişle bu oyunu oynamayan bırakmayacağız. :D
Katılıyorum.

Oyun güzele benziyor.

Çekiliş bitmiş farketmemişim. Benim hatam :(

Son düzenleme:
@405668 hocam hediyeyi teslim etmiştir.

Sağ olun.

Ekran Alıntısı.PNG

Gecikmeden dolayı kusura bakmayın. Arkadaş Discord adresini akşam 10'da paylaşmış. Ben gece 3'de istek attım. Kendisi de bugün 1'de onaylayıp bana yazdı. Direkt gönderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı