Wolfenstein: The New Order oyundan atma sorununa çözüm!

TayfunKey

Hectopat
Biliyorsunuz ki 43 GB'lık bir oyun ile karşı karşıyayız. Oyuna ilk defa giriş yapanlarda anında oyundan atma sorunu yaşanacak ancak bunun tek sebebi, ekran kartınızı güncellememiş olmanız. Çözümse basit: Kartları güncellemek. İsterseniz Titan kullanın, isterseniz AMD, isterseniz Pendiksporoğulları Ekran kartını ancak kartınız güncel değise oyun kesinlikle çalışmaz.

Dün aynı durumu yaşadım ve güncellemeler sonrası oyuna girdim. Bir iki bölüm felanda geçtikten sonra ekran kartımı değiştirdim. Sonra aynı işlemi tekrar yaptım. Düzeldi.

Şimdi komik gelecek, sakın dalga geçmeyin ama sevgili Recep Baltaş buradaysa şu kartları güncellemek için genel olarak girdiğimiz site vardı. Bir an da ismini unuttum. İşte o siteye girerek güncellemeyi yapınız. Bir de aslında o sitenin adı neydi de diye soru yöneltmiş olayım. :)

Wolfenstein__The_New_Order_62365.jpg

Bende oyunda sorun yaşıyorum, oyunu sorunsuzca kurdum ve oynamaya başladım, fakat elime silah aldıktan sonra böyle ekranın tam ortasında dik boru şekline benzer bir grafik çıkıyor, fakat silahı yakınlaştırp nişan aldığımda hiç birşey yok. Sorun neden olabilir, sistemim yetiyor ve hiç kasmıyor, driverler ve diğer aygıt sürücülerimde hepsi güncel, ekran kartım ati 8570 m. Lütfen yardım edin:(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı