Wolfteam ekran kartı kullanmıyor

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar nostalji olsun diye wolfteam indirdim. Oyun ekran kartımı kullanmıyor UHD Graphics kullanıyor yine de 410 FPS gördüm. Yani zevk amaçlı indirdim. Oyuna nasıl ekran kartımı kullandırtacağım. Grafik ayarlarından falan olmuyor. Afterburner testide yaptım 0% kalıyor ama UHD 620 50% dolaylarında. Bir yardım edin.

İstersen 10000 FPS al monitörün 60 Hz olduğu sürece yine 60 FPS akıcılığında oynayacaksın. Dert etmenize gerek yok.

Sen konuyu anlamamışsın sorun FPS değil alakası bile yok. Benim istediğim şey wolfteamın Radeon ekran kartını kullanması. Yani kullansın 10 FPS bile alsın sıkıntı yok yeter ki kullansın.

Sen konuyu anlamamışsın sorun FPS değil alakası bile yok. Benim istediğim şey wolfteamın Radeon ekran kartını kullanması. Yani kullansın 10 FPS bile alsın sıkıntı yok yeter ki kullansın.

Neden ki? Zaten 400 fps alıyor UHD ile 10000 alsanız bile monitörünüzün HZ değeri 60 veya 144 olacağından anlamsız bir uğraş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı