Wolfteam nasıldı?

mamibey

Hectopat
Wolfteam'i ne oynardım be, bayağı da para yatırırdım benim zamanımda pedro gomes özel versiyon+ ejder dövmesiyle en iyi sendin oyunda. 1-2 ay önce meraktan girdim oyun çok absürt olmuş ve hileyle dolmuş. Oyunu bozmasalardı şimdi CS:GO kadar ünlü olabilirdi. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wolfteam'i ne oynardım be, bayağı da para yatırırdım benim zamanımda pedro gomes özel versiyon+ ejder dövmesiyle en iyi sendin oyunda. 1-2 ay önce meraktan girdim oyun çok absürt olmuş ve hileyle dolmuş. Oyunu bozmasalardı şimdi CS:GO kadar ünlü olabilirdi. Sizin düşünceleriniz neler?
P2W oyunlar artık oynanmıyor. Zamanında çok para yatırdık. Hiçbir kalıcı eşya elimizde mi ? Değil.

Çok sağlam oyundu, konsept olarak çok beğenirdim ama açgözlü yöneticiler çöp etti oyunu. Arada aklıma geliyor grafikleri mekanikleri yenilenmiş olsa nasıl olurdu diye... Belki bizim çocuklar oynar ilerde hayırlısı.

Ah Wolfteam ah...

Müthiş bir potansiyeli vardı, çok gelişebilirdi, ama Joygame sayesinde oyun gelişmekten öteye gitmedi. Bomboş para tuzağı, hile dolu bir oyun haline geldi. Ömrü de kalmadı ki gibi bir şey, yakında Cengizhan 2, S2 Son Silah, MStar, Goley ve ZombiRock'ın kaderine düşecek.

Halbuki prime dönemleri gerçekten çok iyiydi, para hiçbir işe yaramıyordu set dışında, sunuculara giremiyorduk öyle doluydu ki, akşama kadar TS3'de abilerle toplanır, klan sunucusuna girer S2 yıkım oynardık iki tapınakta, pain lab'de, gerçekten çok iyi zamanlardı. Farketmez vardı, oyunun birincisiydi "o benim kuzenim" der millete şekil yapardık. 🤣

Efsane gölge haramileri klan şarkısı... Oynarken dinler gaza gelirdim.

Çocukluğumun en güzel zamanlarıydı cidden, ne dostluklar edindim ne olaylar yaşadım bir oyunda.

Mükemmel bir oyundu. Bunu sadece prime dönemleri için söylemiyorum. 2007 yılında çıkmasına rağmen FPS furyasına bambaşka bir vizyon getirmiş, ve ortalığı ayağa kaldırmıştır.

Ayrıca değinmeden de geçemem, bu oyundaki Aim mekaniği ve vuruş hissiyatı zannımca bugün bile hiçbir FPS oyununda yok. Ergenliğimi ve tüm oyunculuk hayatımı FPS oyunlarına gömen biri olarak söylüyorum bunu. Merminin kafaya isabet ettiğinde tahrik eden ses efekti, kurdun kafasına mermi yağdırdığında çıkan kanlar, ve ölüp yere yığılması, günümüzün oyunlarından bile daha fazla öne çıkartıyor vuruş hissiyatı olarak.

Aim mekaniği iyi dedik ama şöyle bir sıkıntı var, oyunda o kadar çok silah var ki, tüm dünya ordularını asırlarca silah kıtlığından kurtarabilir. Ve bu silahlar farklı tepme oranlarına ve mermi gidişatına sahip. Bu da Wolfteam'in P2Win bir oyun olmasından kaynaklı. Saf aim mekaniği muazzam, ancak parayla satın alınabilen bazı silahların mermi gidişatı, kullanışlılığı ve tepme oranları oyuncuyu bizzat öne çıkartan detaylar. Bu da açıkçası muazzam aim mekaniğine ve vuruş hissiyatına darbe vuruyor. Keza kurtlar için kullanılan bazı dövmeler, ekipmanlar vesaire de bu furyaya katılıyor maalesef. Bu sebeple günümüzde kurtla oynanılamıyor. Bırak oynamayı, barınamıyorsun bile OG Dövmesi yüzünden. P2Win olmadan önce kurtla oynamakta güzeldi bu arada. 2012 ve öncesinden bahsediyorum.

Tüm bu etkenlerin dışında silah skinlerine ve karakterlere değinmesem olmaz. Arkadaşlar oyunda muazzam silah skinleri mevcut. Çeşit çok fazla ve herbiri ayrı ayrı güzel, amaca hizmet eden... Sarı mı istiyorsun? Gold skinleri mevcut. Pembe mi istiyorsun, Pink ve Neon skinleri gırla... Sade mi takılmak lstiyorsun? Classic ve Silver skinlerine alalım seni. Elbette P2Win olduğu için bazı skinler maalesef Nerf yiyor, ama burada amaç görsellikse görsel tatmini dibine kadar yaşayacağınız bir oyun Wolfteam. Keza karakterlerde de çeşit çok fazla, her insanın zevkine uygun tonlarca karakter bulunabilir. Saf kurt, dev kurtlar, robot karakterler, ninja karakterleri... Ne ararsanız var. Ama bu çeşitliliğin sebebi de maalesef yine P2Win olması. Oyuna teknik geliştirmeler yapılmayıp sadece yeni silah skinleri getirmeleri maalesef Wolfteam'i yerin dibine soktu. Bu sebeple de buglar, hileler aldı başını gitti.

Toparlayalım, Wolfteam günümüzde de, geçmişimizde de muazzam bir oyundur. Sadece aşırı P2Win ve bakımsız olmasından dolayı şuan oynanılamayacak halde. Yine de pes etmiyor Joygame. Ayrıca oyunun kemik kitlesinin olduğu, ve her ne olursa olsun 2 sunucunun mutlaka dolduğu, ve ayakta kaldığı sürece güncel bir oyun Wolfteam. Evet nostaljik duyguları kabartmak dışında adam akıllı bilgi mesajı yazan ben, şuan şaşkın.

İyi oyunlar

ulan wolfteam ilk çıktığında bir klanım vardı ilk 700e kadar sokmuştuk sonradan ne olduysa oyun bozdu kendini güvendiğimiz her şey kendini bozmadı mı zaten

Bir de Joygame'nin mstar adlı bir dans oyunu vardı ne paralar yatırmıştım lan anılarım depreşti ama çok güzeldi o zamanlar ve şeftalili ıce teami alır delicesine lobilerde takılır dans ederdik :D şimdi ağlayacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ulan wolfteam ilk çıktığında bir klanım vardı ilk 700e kadar sokmuştuk sonradan ne olduysa oyun bozdu kendini güvendiğimiz her şey kendini bozmadı mı zaten

Bir de Joygame'nin mstar adlı bir dans oyunu vardı ne paralar yatırmıştım lan anılarım depreşti ama çok güzeldi o zamanlar ve şeftalili ıce teami alır delicesine lobilerde takılır dans ederdik :D şimdi ağlayacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayatımda hiç oynamasam da, harbiden M Star'da zamanında çok ses getirmişti. Joygame sağlam firmaydı ya. Yıllarca yanlış politikalar izlediği için neredeyse batma noktasına geldi. Valorant'ı falan çok eleştiririm ama, Riot games oyun yönetimi konusunda gerçekten çok başarılı. Bu sebeple saygı duyuyorum. Her oyun firması örnek almalı.

Hayatımda hiç oynamasam da, harbiden m Star'da zamanında çok ses getirmişti. Joygame sağlam firmaydı ya. Yıllarca yanlış politikalar izlediği için neredeyse batma noktasına geldi. Valorant'ı falan çok eleştiririm ama, Riot Games oyun yönetimi konusunda gerçekten çok başarılı. Bu sebeple saygı duyuyorum. Her oyun firması örnek almalı.

Aga öyle böyle olmayan paralar yatırmıştım mstar adlı oyuna çok iyiydi ama her güzel şeyin sonu vardır bayağı üzülmüştüm oturup ağladığımı bilirim ama Joygame'nin suçu yok yapımcı şirket destek vermeyi kesip farklı ülkelerdeki sunucularını kapatmış tek Kore serveri açık onu da kim oynar ki 500 pingle.

Hani Metin2'de GM'ler olurdu ya mstardada adminler DJ'di bir tane bayağı sevilen DJ vardı bir gün bıraktı DJ liği oturup ağlamıştım şu videoya baksana ulan şimdi yine ağlayacağım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı