EseEFE Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar küçük kardeşime Wolfteam indirdim. Setup yarıda kaldı, yarım saattir kımıldamıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 24,5 KB · Görüntüleme: 98 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Ocak 2021 #2 Kendi sitesinden mi indirdiniz? Artı 0 Eksi
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 Sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS EseEFE Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 Eve William Crusader dedi: Kendi sitesinden mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kralmelo dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özellikleri yetiyorda artıyor ben o sistemle CS oynuyorum. Çözüldü hocam sağ olun yorumlarınız için. RAR'dan yapıyordum setupu dosayı masaüstüüne çıkardım halloldu. Artı 0 Eksi
Eve William Crusader dedi: Kendi sitesinden mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kralmelo dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özellikleri yetiyorda artıyor ben o sistemle CS oynuyorum. Çözüldü hocam sağ olun yorumlarınız için. RAR'dan yapıyordum setupu dosayı masaüstüüne çıkardım halloldu.