Wolfteam ve Metin 2 Kasa sorunu

library

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim yetmesine rağmen oyunlar kasıyor. Örneğin wolfteam sistem gereksinimleri yazdığımda benimki ile aynı işlemcisi aama kasıyor. Aynı şekilde metin 2 de sistem gereksinimleri pentium 4 yazıyor oda kasıyor ne öneriyorsunuz arkadaşlar ?
Not: 5 aydır formatsız ve masaüstünde bu Windows kopyası orjinal değil yazıyor. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Neden intel core quad 9600 felan alsam iyi olmaz mi intel core i2 e7200 bile cok iyi ??

Anakart almak istemiyorum internet cafelerde de core 2 kullanıyorlar gayette iyi ama.

En fazla battlefield 3, ekran kartıda önemli.
Ben bu arkadaşla kolay kolay aynı fikirde olmam ama burda dediği doğru. Q9650 güzel bir işlemcidir. FX-6300 ayarındadır. İyi bir ekran kartıyla iyi işler çıkarır.Şu videoda olduğu gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben imzadaki sistemimle bu GPU / CPU kullanım oaranlarını alamıyorum mesela. Tabi bir de bu işlemcinin temiz 2.elini bulma meselesi var. Yani aşırı OC ile canına okunmamış.

Ben sana 2.el olarak alman gereken işlemcileri en iyiden başlayarak sıralama yapayım:

1- Core 2 Extreme QX9775, QX9770, QX9650 ,Core 2 Quad Q9650

2- Core 2 Extreme QX6850, QX6800, Core 2 Quad Q9550, Q9450, Q9400

3- Core 2 Extreme QX6700

Şimdi iş sadece bu işlemcileri almakla bitmiyor. Büyük ihtimalle elindeki psu da yetersiz. Yani hem işlemci hem ekran kartı yenilemek için psu da değişmeli.

Ben bu arkadaşla kolay kolay aynı fikirde olmam ama burda dediği doğru. Q9650 güzel bir işlemcidir. FX-6300 ayarındadır. İyi bir ekran kartıyla iyi işler çıkarır.Şu videoda olduğu gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben imzadaki sistemimle bu GPU / CPU kullanım oaranlarını alamıyorum mesela. Tabi bir de bu işlemcinin temiz 2.elini bulma meselesi var. Yani aşırı OC ile canına okunmamış.

Ben sana 2.el olarak alman gereken işlemcileri en iyiden başlayarak sıralama yapayım:

1- Core 2 Extreme QX9775, QX9770, QX9650 ,Core 2 Quad Q9650

2- Core 2 Extreme QX6850, QX6800, Core 2 Quad Q9550, Q9450, Q9400

3- Core 2 Extreme QX6700

Şimdi iş sadece bu işlemcileri almakla bitmiyor. Büyük ihtimalle elindeki psu da yetersiz. Yani hem işlemci hem ekran kartı yenilemek için psu da değişmeli.
ekran kartim and radeon hd 6570 . internet cafedekiler gibi cogu oyunu kaldirsin yeter.

Anakartim 775 pin ona gore cogu oyunu kaldiracak islemci onerirmisin ?

Çünkü sadece kağıt üstünde yetiyor. Sistemin yeterli değil bu oyun için, bunu kabul etmen lazım öncelikle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı