Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar Wolfteam hesabı açtım ve sitede hesabım açık olarak gözüküyor. Fakat uygulamasını açıp girmeye çalıştığımda kullanıcı adın veya şifren hatalı diyor. Çözümü bulamadım, yeni hesap açtım denedim yine aynısı oldu. Nasıl oynanıyor bu oyun? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
Arkadaşlar Wolfteam hesabı açtım ve sitede hesabım açık olarak gözüküyor. Fakat uygulamasını açıp girmeye çalıştığımda kullanıcı adın veya şifren hatalı diyor. Çözümü bulamadım, yeni hesap açtım denedim yine aynısı oldu. Nasıl oynanıyor bu oyun?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #2 E-postadan aktifleştirme yapman gerekiyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: E-postadan aktifleştirme yapman gerekiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir mail gelmedi şifreyi değiştireyim diyorum değiştirme maili geliyor fakat tıklayınca açılmıyor cidden böyle rezillik olamaz. Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: E-postadan aktifleştirme yapman gerekiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir mail gelmedi şifreyi değiştireyim diyorum değiştirme maili geliyor fakat tıklayınca açılmıyor cidden böyle rezillik olamaz.