Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223
Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223
Çözüm stalist 20 Temmuz 2024 EA appı Steam'e bağla. Girdiyi etkinleştir. EA Appı Steam'den başlat öyle gir oyuna.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 20 Temmuz 2024 #2 EA appı Steam'e bağla. Girdiyi etkinleştir. EA Appı Steam'den başlat öyle gir oyuna. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 20 Temmuz 2024 #3 stalist dedi: EA appı Steam'e bağla. Girdiyi etkinleştir. EA appı Steam'den başlat öyle gir oyuna. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef. Artı 0 Eksi
stalist dedi: EA appı Steam'e bağla. Girdiyi etkinleştir. EA appı Steam'den başlat öyle gir oyuna. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 20 Temmuz 2024 #4 Xei dedi: Denedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Girdiyi açtın mı? Onu bir kontrol et. Artı 0 Eksi
Sxnatta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 Xei dedi: Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Genişletmek için tıkla... Hocam program yüklemeniz lazım adını unuttum ancak YouTube'a PS3 kolu PC'ye nasıl bağlanır diye yazarsanız çıkıyor. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Genişletmek için tıkla... Hocam program yüklemeniz lazım adını unuttum ancak YouTube'a PS3 kolu PC'ye nasıl bağlanır diye yazarsanız çıkıyor.
KS KS Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 20 Temmuz 2024 #6 stalist dedi: Girdiyi açtın mı? Onu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Girdiden kastınız nedir? Artı 0 Eksi
stalist dedi: Girdiyi açtın mı? Onu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Girdiden kastınız nedir?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 20 Temmuz 2024 #7 Xei dedi: Girdiden kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. stalist dedi: EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynuyorsan eğer kol bağladıktan sonra klavye ayarların geri düzelmemek üzere bozuluyor haberin olsun. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Girdiden kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. stalist dedi: EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynuyorsan eğer kol bağladıktan sonra klavye ayarların geri düzelmemek üzere bozuluyor haberin olsun.
KS KS Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 20 Temmuz 2024 #8 stalist dedi: EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. Klavyeyle oynuyorsan eğer kol bağladıktan sonra klavye ayarların geri düzelmemek üzere bozuluyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Kolu etkinleştirmesek bile mi? Artı 0 Eksi
stalist dedi: EA appı Steam'e ekledikten sonra sağ tık özellikler kontrolcü ayarları Steam girdisini etkinleştir. Klavyeyle oynuyorsan eğer kol bağladıktan sonra klavye ayarların geri düzelmemek üzere bozuluyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Kolu etkinleştirmesek bile mi?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 20 Temmuz 2024 #9 Xei dedi: Kolu etkinleştirmesek bile mi? Genişletmek için tıkla... Yok kolu oyuna bağladıktan sonra. A ile şut çekiyor D ile orta açıyor falan. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Kolu etkinleştirmesek bile mi? Genişletmek için tıkla... Yok kolu oyuna bağladıktan sonra. A ile şut çekiyor D ile orta açıyor falan.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 20 Temmuz 2024 #10 Xei dedi: Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Genişletmek için tıkla... Hocam X360C ve xoutpot kurmanız lazım ve ayar yapmanız lazım. YouTube'dan bakabilirsiniz (isimleri yanlış yazmış olabilirim) Artı 0 Eksi
Xei dedi: Merhaba, eve gelen misafir çocukları bazen FIFA oynamak istiyor klavye tuşlarınada pek hakim olmadıkları için ucuz yollu bir gamepad aldım. Fakat FC24'te ayarlar kısmına girdiğimde sadece "yalnızca klavye" ve klavye ve fare" adı altında iki ayar çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ürün: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Genişletmek için tıkla... Hocam X360C ve xoutpot kurmanız lazım ve ayar yapmanız lazım. YouTube'dan bakabilirsiniz (isimleri yanlış yazmış olabilirim)