Wondershare Filmora 14 edit uygulamasının Türkçe çevirisi sizlerle.
Ben yazılımcı veya programcı değilim sadece birkaç program kullanarak ve yapay zeka yardımı ile İngilizce dil dosyasını Türkçeye çevirdim. Uygulamada İngilizce gördüğünüz yerler programın kendisinde olan şeyler, dil dosyasında çevrilmemiş metin kalmadı.
Çeviriyi DeepSeek AI ile yaptım, video düzenleme uygulaması olduğunu ve terimleri ona göre çevirmesini söyledim. İncelediğim kadarıyla bir sorun görünmüyor. Siz görürseniz veya bir öneriniz olursa haber verebilirsiniz.
Kurulum;
Tek yapmanız gereken "en.qm" dosyasını uygulamanın kurulu olduğu klasörün içindeki "Lang" klasörünün içine yapıştırıp var olan dosya ile değiştir'i seçin.
Türkçe çeviri: Wondershare Filmora 14 Türkçe Yama - Google Drive
VirusTotal: en.qm
Ben yazılımcı veya programcı değilim sadece birkaç program kullanarak ve yapay zeka yardımı ile İngilizce dil dosyasını Türkçeye çevirdim. Uygulamada İngilizce gördüğünüz yerler programın kendisinde olan şeyler, dil dosyasında çevrilmemiş metin kalmadı.
Çeviriyi DeepSeek AI ile yaptım, video düzenleme uygulaması olduğunu ve terimleri ona göre çevirmesini söyledim. İncelediğim kadarıyla bir sorun görünmüyor. Siz görürseniz veya bir öneriniz olursa haber verebilirsiniz.
Kurulum;
Tek yapmanız gereken "en.qm" dosyasını uygulamanın kurulu olduğu klasörün içindeki "Lang" klasörünün içine yapıştırıp var olan dosya ile değiştir'i seçin.
Türkçe çeviri: Wondershare Filmora 14 Türkçe Yama - Google Drive
VirusTotal: en.qm
Dosya Ekleri
-
Wondershare_Filmora_bf1xg5EKZn-31-03-25.png18 KB · Görüntüleme: 121 -
Wondershare_Filmora_F0u58PRJLA-31-03-25.png30,1 KB · Görüntüleme: 111 -
Wondershare_Filmora_QBi3IzHAxo-31-03-25.png24,8 KB · Görüntüleme: 87 -
Wondershare_Filmora_oLQ410xKBc-31-03-25.png10,6 KB · Görüntüleme: 87 -
Wondershare_Filmora_pGlE24sNHF-31-03-25.png8,1 KB · Görüntüleme: 75 -
Wondershare_Filmora_acUgUMgk6r-31-03-25.png13 KB · Görüntüleme: 69 -
Code_zg3WX09Vfb-31-03-25.png34,2 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme: