Woocommerce vs Wix vs eBay

594123

Decapat
Ben bir tasarım şirketi oluşturmak istiyorum. Printify ile birçok tasarımım hazır, fakat nereye bağlayacağıma karar veremedim. Etsy'de mağazada satış yapabilmek için +900 TL gibi bir fiyat istediğinden bıraktım. (mağaza oluştururken) son olarak bazı mağazaları Türkiye içine satacağım için eledim ve karşıma bu 3 mağaza kaldı. Sizce Türkiye'de satış yapabilmek ve en rahat satış yapabilmek için hangi site daha iyidir?

Ben bir tasarım şirketi oluşturmak istiyorum. Printify ile birçok tasarımım hazır, fakat nereye bağlayacağıma karar veremedim. Etsy'de mağazada satış yapabilmek için +900 TL gibi bir fiyat istediğinden bıraktım. (mağaza oluştururken) son olarak bazı mağazaları Türkiye içine satacağım için eledim ve karşıma bu 3 mağaza kaldı. Sizce Türkiye'de satış yapabilmek ve en rahat satış yapabilmek için hangi site daha iyidir?

Neden Trendyol kullanmayı tercih etmediniz?

Neden Trendyol kullanmayı tercih etmediniz?
Print on demand iş modelini denediğim için. Trendyolda satmaya kalkarsam ürünün fiziksel olarak kopyaları bende olması gerekicek fakat bu riski almıyorum. O yüzden print on demand iş modelini kullanarak sadece Printify üzerinden belirli yerlere bağlanabiliyorum. Print on demand kısaca bir tasarım yapıyorsunuz, onu satışa çıkarıyorsunuz ve alırlar ise Printify kendileri o tasarımı basıp gönderiyor. Risksiz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı