Wooting 60He gümrükten geçer mi?

Bence bulaşmayın derim bir tanıdığınız varsa o getirsin ben öyle yaptım çok da memnunum ama zamanında bende sizin gibi düşünüyordum o zaman 30 euro değil 150 euroydu hatta sınır ama araştırdığım zaman sipariş eden bir arkadaşın paylaştığına göre çok absürt rakamda bir vergi çıkmış klavye fiyatının 2 katına yakın bir fiyattı sanırım yani o fiyata değecek bir klavye değil(13K gibi bir fiyattan bahsediyoruz klavye kötü değil yani) sonuçta kendi normal fiyatına göre bile saçma olan plastik kasa olması gibi eksileri var ama dediğim gibi bir tanıdığınız varsa getirtebilirseniz şu an için en iyi yöntem o onun dışında klavyenin sesi gerçekten kullanmayan kullanıcılar için videolarda çok sert, kötü bir ses gibi geliyor ama Custom bir klavye sesi olmasa da cidden kullandığımda sesinin o kadar da kötü olmadığını söyleyebilirim zaten yazılımsal olarak çok iyi destekleniyor, plastik olmasına rağmen kasa olarak kaliteli hissettiriyor ama alüminyum bir kasa olsa çok iyi olurdu.(onu da ayrı olarak alabiliyorsunuz wootingden artık ama fiyat çok fazla artıyor.)Alamazsanız da bence çok sıkıntı etmeye gerek yok sonuçta her gün yeni manyetik switchli klavyeler geliyor mutlaka beğendiğiniz bir model olur yakın zamanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı