Wooting 60He gümrükten geçer mi?

Gümrükte takılır biraz uğraşırsınız almak için. Gümrük vergiside fazla çıkabilir.

Arkadaşlar Merhaba, Wooting 60He adlı klavyeyi satın almak istiyorum. Bütçem uygun, tek derdim gümrükte kalır mı, çok mu uğraşmam gerekiyor veya nasıl kolay yoldan hallederim? Yurt dışındada bunu aldırabileceğim biri yok. Gümrükte adam tutma olaylarını da pek yapamam, Nasıl olur bu yardım eder misiniz?
İki kat fiyatı çıkar, klavyenin sesi iyi değil, modlamadan kullanırsan 60-70 dolarlik klavyelerin sesi bile daha iyi, güzel modlaman gerek, bence alma zaten rappid trigger özelliği aşırı popüler tek manyetik analog switch olan klavye Wooting değil.

Gümrükte takılır biraz uğraşırsınız almak için. Gümrük vergiside fazla çıkabilir.
Teşekkürler

Geçer niye geçmesin? Sadece aldığınız şeyin 2.5 katı kadar para ödüyorsunuz, dikkatli olun o yüzden.
Teşekkür ederim

İki kat fiyatı çıkar, klavyenin sesi iyi değil, modlamadan kullanırsan 60-70 dolarlik klavyelerin sesi bile daha iyi, güzel modlaman gerek, bence alma zaten rappid trigger özelliği aşırı popüler tek manyetik analog switch olan klavye Wooting değil.
Görüntüsü güzel ve özellikleriyle en tanınmış en iyi klavye ne alıcağımıda bilmiyorum ama teşekkürler

W75 alin bence. Onda da rapid trigger vardi diye biliyorum. Wooting overrated bir marka. Alırsanız 2 3 kati vergi odeyeceksiniz. Ne gerek var?
W75in yorumlarındada 0.01m basış yaptığınızda kendi kendine falan basıyormuş.
Kullananların yorumları pek iyi değildi yani

Arkadaşlar merhaba, wooting 60he adlı klavyeyi satın almak istiyorum. Bütçem uygun, tek derdim gümrükte kalır mı, çok mu uğraşmam gerekiyor veya nasıl kolay yoldan hallederim? Yurt dışındada bunu aldırabileceğim biri yok. Gümrükte adam tutma olaylarını da pek yapamam, nasıl olur bu yardım eder misiniz?

Bildiğim kadarıyla 30 euro üstünde sadece ek vergi uygulanıyor, eğer geçmezse de iade olur, kargo parası harici paranızı iade alırsınız. Bir de, 150 Euro üstü hala ticari sayılıyor diye biliyorum, fakat denemek size kalmış.

Bildiğim kadarıyla 30 euro üstünde sadece ek vergi uygulanıyor, eğer geçmezse de iade olur, kargo parası harici paranızı iade alırsınız. Bir de, 150 Euro üstü hala ticari sayılıyor diye biliyorum, fakat denemek size kalmış.

Herkes iade olmaz paran gider klavyeyide satıyolarmış güya

Son gümrük düzenlenmesinden önce ben aldım ucuz kargo ile sanırım PTT getirmişti sadece yüzde 20 kdv almışlardı ama son düzenlemeden sonra ne değişti bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı