Wooting 80HE alınır mı?

Arada MS farkı olmaz hocam. Switch olarak Piyasanın en iyilerinden birini kullanıyor. Razer veya ASUS gibi markalar nasıl marka adı sayesinde o fiyatı hak etmeyen ürünleri daha pahalıya satıyorlarsa bu da aynı. Wooting ilk çıkartan olduğu için marka adına sahipler. Onun dışında Wooting'den daha iyi performansa sahip manyetik klavyeler bile var. IQUNİX onlardan biri mesela.

Castle HM80 içinde Wooting'den daha hızlı diyorlardı ama testlerine bakmadım ama arada zaten bu seviye klavyelerde Wooting ile performansa farkı bulamazsınız o yüzden düşük ms olayına o kadar da takmanıza gerek yok. Wooting ne veriyorsa bu klavyeler de aynı değeri veriyorlar.
Anladım sağol. Senin bana önerin ne olur bir kere almışken en iyisini almak istiyorum.

Anladım sağ ol. Senin bana önerin ne olur bir kere almışken en iyisini almak istiyorum.

Ben boyut olarak 75 ve 80 boyut tercih ediyorum. İlk attığım Castle HM80 muhtemelen o parayı verecek olsam alacağım ilk klavye olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu incelemeyi izlemiştim beni aşırı etkilemişti şimdi hatırladım. Normalde manyetik switch klavyelerin sesi mekaniklere göre kötü olur ama bunda ayarlamayı çok iyi yapmışlar. Mirliva incelemelerine güvendiğim bir kanal. Sponsorlu içerik yapsa bile beğenmediği ürünleri incelemiyor. Bu klavyeyi de hatırlıyorum eline ulaştıktan hemen sonra mainlemişti yani asıl klavyesi yapmıştı.

Ben boyut olarak 75 ve 80 boyut tercih ediyorum. İlk attığım Castle HM80 muhtemelen o parayı verecek olsam alacağım ilk klavye olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu incelemeyi izlemiştim beni aşırı etkilemişti şimdi hatırladım. Normalde manyetik switch klavyelerin sesi mekaniklere göre kötü olur ama bunda ayarlamayı çok iyi yapmışlar. Mirliva incelemelerine güvendiğim bir kanal. Sponsorlu içerik yapsa bile beğenmediği ürünleri incelemiyor. Bu klavyeyi de hatırlıyorum eline ulaştıktan hemen sonra mainlemişti yani asıl klavyesi yapmıştı.

Analog olmadığı çok büyük sorun mu? Dediğim gibi 0.0.1 ms bile benim için önemli.

Analog olmadığı çok büyük sorun mu? Dediğim gibi 0.0.1 ms bile benim için önemli.
Sorun olmaz.

Bu videoda kamera testi var dakika 10:50 ve sonrası. Dediğim gibi Wooting bulmuş olabilir ama bu en iyisi Wooting anlamına gelmiyor. Öyle olsaydı telefonun ilk mucidi olan insanlar veya bir zamanların sektör devi Nokia şu an hala piyasayı domine etmeye devam ederdi.

Çoğunlukla wooting'den daha iyi performans veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı