Word alternatifi ücretsiz program tavsiyesi

friedlich

Hectopat
Merhabalar. Sabah 9'a kadar yetiştirmem gereken bir bütünleme ödevim var ve maddi durumum yetersiz olduğundan Word alamıyorum. Korsan kullanmayı da istemiyorum. Word'e alternatif olarak Türkçe dil desteği olan ve ücretsiz basit bir şekilde indirebileceğim bir program tavsiyesi istiyorum.

Merhabalar. Sabah 9'a kadar yetiştirmem gereken bir bütünleme ödevim var ve maddi durumum yetersiz olduğundan Word alamıyorum. Korsan kullanmayı da istemiyorum. Word'e alternatif olarak Türkçe dil desteği olan ve ücretsiz basit bir şekilde indirebileceğim bir program tavsiyesi istiyorum.

Microsoft Office web yazarsan ilk çıkan sitede Online olarak işlerini halledebilirsin.

Eğer çalıştığınız ortamda internet bağlantısı bulunuyorsa, çevrimiçi olarak (yani internet tarayıcınız üzerinden) Word veya Google Dokümanlar üzerinden de ödevinizi hazırlayabilirsiniz. Hem bu sayede bir program indirmek ile uğraşmıyorsunuz ve zamandan da tasarruf etmiş oluyorsunuz. Kullanım kolaylığı açısından kullanıcılar için gayet yararlı oluyorlar. Ayrıca bu hizmetleri tarayıcı üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bunu da hatırlatmak isterim.

Eğer çalıştığınız ortamda internet bağlantısı bulunmuyorsa, LibreOffice kullanabilirsiniz fakat Word'e alternatif olarak önerdiğim bir yazılım değildir. Windows işletim sistemlerindeki arayüzü ve kullanım kolaylığı yönlerini pek yeterli olarak bulmuyorum.

Yazılım olarak istersen Libre Office, online olur dersen Google Docs. Şahsen Docs'u daha kolay buluyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı