Çözüldü Word deneme süresi bitince kullanmaya devam edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Deneme sürümünü 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Deneme süreniz bittiğinde belgelerinizi düzenleyebilmek için satın almanız gerekiyor. Online olarak da Word üzerinde çalışabilirsiniz. Ücret ödemenize gerek kalmıyor.
@zlatanoğulları, eğer doküman düzenleyeceksen veya oluşturacaksan Google Docs kullanabilirsin. Gmail kullanıyorsan öğretmenlerin ile dosya paylaşımın gayet kolay oluyor. Hem sade ve başarılı bir arayüzü bulunuyor. Word Online yerine Google Docs sistemine göz atmanı öneririm. Çünkü Word Online ile oluşturduğun dosyalar OneDrive'da depolanırken sana az bir alan (5GB) tanınıyor. Google Docs'de, Google Drive ile beraber daha fazla depolama alanına (15 GB) sahip olabiliyorsun.
 
@zlatanoğulları, eğer doküman düzenleyeceksen veya oluşturacaksan Google docs kullanabilirsin. Gmail kullanıyorsan öğretmenlerin ile dosya paylaşımın gayet kolay oluyor. Hem sade ve başarılı bir arayüzü bulunuyor. Word Online yerine Google docs sistemine göz atmanı öneririm. Çünkü Word Online ile oluşturduğun dosyalar OneDrive'da depolanırken sana az bir alan (5GB) tanınıyor. Google Docs'de, Google Drive ile beraber daha fazla depolama alanına (15 GB) sahip olabiliyorsun.

Anladım, ilginiz için teşekkürler. Son sorumu sorup bu konuyu bırakıyorum. Windows'ta WordPad var onla birlikte ödev falan yapılır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı