Word dosyası tam ekran oluyor

Can Özbek

Hectopat
Merhaba, resimde de belli olduğu üzere herhangi bir yere tıkladığım zaman tam ekran oluyor ve üst kısımdaki gri kısma dokunduğum zaman eski haline dönüyor ama başka bir yere dokunduğumda yine böyle. Ben böyle otomatik tam ekran olmasını istemiyorum yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-29 144128.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-29 144128.png
    156,8 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar, iyi günler diliyorum. Ribbon'da (Şeritte) yer alan "Görünüm" isimli butona tıklayıp, sonrasında da "Yazdırma Düzeni" isimli butona tıklayıp bahsettiğiniz sorunun düzelip düzelmediğini kontrol eder misiniz?

Merhaba, iyi günler diliyorum. Ribbon'da (şeritte) yer alan "görünüm" isimli butona tıklayıp, sonrasında da "yazdırma düzeni" isimli butona tıklayıp bahsettiğiniz sorunun düzelip düzelmediğini kontrol eder misiniz?

Merhaba. Zaten şu anda onun üzerinde ve tekrar herhangi boş bir yere tıkladığımda tekrar bu hale geliyor.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm. Son olarak yine aynı Ribbon'daki "Odak" isimli buton aktifse eğer belki kapatmak fayda sağlayabilir. Onun dışında herhangi bir çözüm üretilemediği takdirde en nihai çözüm olarak "Varsayılan Ayarlara Sıfırlama" özelliğini aktif edebilirsiniz...

Öyle görünüyor ki varsayılanlara sıfırlayacağım. Teşekkür ederim yine de 🙏🏻

Merhaba tekrardan resimde görüldüğü gibi tam ekrandan çıkıp şeridi her zaman göster seçeneğini seçtiğim zaman sorunum çözüldü bilginize.

] Ekran görüntüsü 2024-11-30 175010.png

Son düzenleme:
Tekrardan merhabalar, ben sorununuzu oldukça farklı şekilde anlamışım bunun için üzgünüm. Sorunun daha çok Microsoft Word'ün "Okuma Modu"nda veya "Odak"ta kalarak kullanıcının kontrolü dışında hareket ettiğini zannediyordum. Sorunu çözmenize sevindim, iyi çalışmalar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı