Word programlarını ürün anahtarı istiyor

esekbogan

Decapat
Daha fazla  
Eski zamanlarda Windows7'de Word programları vardı. Bu programlar sizden ürün anahtarı istemiyordu. Şu an indiriyorum fakat kullanamıyorum ürün anahtarı istiyor bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski zamanlarda Windows7'de Word programları vardı. Bu programlar sizden ürün anahtarı istemiyordu. Şu an indiriyorum fakat kullanamıyorum ürün anahtarı istiyor bunu nasıl çözerim?
Şu var bedavaya.
Ya da illa bilgisayarda ollsun diyorsan Libreoffice var.

O zaman lisans alacaksınız sanırım(konu başlığında kastettiğiniz şeyi bilmiyorum).
N11 ve bazı yerlerde ucuza linsanslar satılıyor onlara bak.

Hocam aynı şey yani ders olarak bir şeyse okuldan da veriliyor (Görmüştüm sadece bizim okulda da yok.). Ama mecbur kalırsanız etkinleştirme anahtarı kullanacaksın para vermek istemiyorsan. Ama iyice araştır anahtarın güvenliğini.

Peki normal yazıyı nasıl PDF'ye dönüştürebilirim.
Programsız istesen bu var.
Ama Libreoffice kurarsan onda da dışarı aktarma var (Belki Office'de gözüktüğü gibi gözükmeyebilir program uyumsuzluğundan dolayı)
Eğer Online Office üzerinde diyorsan Dosya->Farklı Kaydet -> PDF olarak kaydet demelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…