Eski zamanlarda Windows7'de Word programları vardı. Bu programlar sizden ürün anahtarı istemiyordu. Şu an indiriyorum fakat kullanamıyorum ürün anahtarı istiyor bunu nasıl çözerim?
Eski zamanlarda Windows7'de Word programları vardı. Bu programlar sizden ürün anahtarı istemiyordu. Şu an indiriyorum fakat kullanamıyorum ürün anahtarı istiyor bunu nasıl çözerim?
Aynı sorun bende de var malesef. Üniversiteye gidiyorum okulda lazım oluyor. Tamam oyunlarda felan orijinal alırım ama eğitim bu zorunlu bir şey. O kadar parayı nasıl verelim biz?
Aynı sorun bende de var malesef. Üniversiteye gidiyorum okulda lazım oluyor. Tamam oyunlarda felan orijinal alırım ama eğitim bu zorunlu bir şey. O kadar parayı nasıl verelim biz?
Aynı sorun bende de var maalesef. Üniversiteye gidiyorum okulda lazım oluyor. Tamam oyunlarda falan orijinal alırım ama eğitim bu zorunlu bir şey. O kadar parayı nasıl verelim biz?
Hocam aynı şey yani ders olarak bir şeyse okuldan da veriliyor (Görmüştüm sadece bizim okulda da yok.). Ama mecbur kalırsanız etkinleştirme anahtarı kullanacaksın para vermek istemiyorsan. Ama iyice araştır anahtarın güvenliğini.
DOCX'nizi PDF'ye saniyeler içinde dönüştürmenin en iyi yolu. %100 ücretsiz, güvenli ve kullanımı kolay! Convertio — herhangi bir dosya ile herhangi bir sorunu çözen gelişmiş çevrimiçi araç.
convertio.co
Ama Libreoffice kurarsan onda da dışarı aktarma var (Belki Office'de gözüktüğü gibi gözükmeyebilir program uyumsuzluğundan dolayı)
Eğer Online Office üzerinde diyorsan Dosya->Farklı Kaydet -> PDF olarak kaydet demelisin.